Antoon komt naar het park
Antoon komt naar het park (Foto: aangeleverd)

P3 Popt weer Op deze zomer

Cultuur

PURMEREND/BEEMSTER - Na het succes van vorig jaar zal P3 ook in deze zomer weer activiteiten buiten het pand aan de Purmersteenweg ontplooien. Naast optredens in het Leeghwaterpark tijdens het Reuring Festival en concerten in het Amfitheater, popt het poppodium komende zomer ook op in Zuidoostbeemster op de camping met een meerdaags festival. 

P3 op Reuring

P3 brengt op zondag 26 juni opkomend talent naar het Reuring Festival. Flemming brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met nummers als “Amsterdam” en “Zij wil mij”. De muziek van rapper Babs is een combinatie van onheilspellende trap drums, melodische rap met een vrolijk pop smaakje met een rebels karakter. Aafke Romeijn is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. Combineer Spinvis meets Daft Punk meets Peaches, en je snapt de smaken die Aafke te beiden heeft. Dutch Music Academy van Debby Langereis, vertegenwoordigt de lokale invulling van het P3 podium tijdens het Reuring Festival. Samen met haar leerlingen zal zij een spetterende show neerzetten.

P3 op de camping

Op 22, 23 en 24 juli wordt ‘Camping in het fruit’ in de Zuidoostbeemster omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Voor de kleinsten is er een speciale kindervoorstelling van Juf Roos. Zij brengt op zaterdag 23 juli samen met Gijs een kinderprogramma vol avontuur en oer-Hollandse liedjes. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, hun begeleiders betalen een gereduceerd tarief.

Kampvuursessies

Laat in de middag en ’s avonds geniet je met een hapje en een drankje van optredens van onder meer Judy Blank, De Baron, Future Husband, The Dawn Brothers, Remme en Quique. Onder het motto ‘op vakantie in eigen land’ is het thema van de eerste editie van P3 op de camping dit jaar Frankrijk. Invulling van dit thema wordt verzorgd door Baptiste Hamon, Fleur & The Colour Collection, Gerard  Alderliefste en Tess Merlot.  De avonden worden afgesloten met lokale singer-songwriter kampvuursessies en een Silent Disco.

P3 in het park

Kom je op zaterdagmiddag 9 juli kijken naar de kindervoorstelling van Bing in het Amfitheater in het Leeghwaterpark? ‘Bing is jarig’ is een vrolijke interactieve voorstelling met al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando en natuurlijk Flop. 

Antoon

Op 20 en 27 augustus kun je in de groene oase van het Amfitheater in het Leeghwaterpark genieten van optredens met Antoon of Hang Youth.
Antoon is ‘hot’. Met twee gouden platen, een uitverkocht Paradiso, miljoenen streams en een solo optreden in de Ziggo Dome eind dit jaar, staat er geen maat meer op deze ster in wording. Op zaterdag 20 augustus staat Antoon met zijn band bij P3 in het Amfitheater in het Leeghwaterpark. Zing tijdens dit unieke concert mee met Antoon’s bekende hits als ‘Hyperventilatie’, ‘Vluchtstrook’ en zijn nieuwste track ‘Hallo’.

Hang Youth

Op 27 augustus ga je in het Amfitheater los op nummers als ‘Belastingdienst’ en ‘Boel aan de hand’ van indie-punkpopsensatie Hang Youth. Hang Youth is een radicale hardcore pop-punkband uit Amsterdam, die bewust het midden houdt tussen een kwade tweet, een serieuze band en een kunstproject. Na Lowlands komt Hang Youth P3 in het park slopen.

Informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Purmerend

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Spitsverkeer heeft veel last van ongeluk op drukke kruising 112-nieuws 5 aug, 16:40
Afbeelding
Vijf tips om thuis snel water te besparen Algemeen 4 aug, 12:51
Afbeelding
Muziek aan de Middenweg is terug op 21 augustus Cultuur 4 aug, 09:00
Afbeelding
In Purmerend groeit bevolking waarschijnlijk met 14,7 procent Algemeen 4 aug, 08:57
Afbeelding
Sasha Romovska verliest tweelingbroer Yevgeniy tijdens oorlog in Oekraïne Algemeen 2 aug, 11:50
Afbeelding
Snel een boodschap doen? Laat je huisdier nooit achter in de auto! Algemeen 2 aug, 11:00
Afbeelding
Wat is er veranderd in de laatste modetrends? Algemeen 2 aug, 09:23
Afbeelding
Auto te water aan de Grotenhuysweg in Purmerend 112-nieuws 1 aug, 10:57
Afbeelding
Win tickets voor Strandfestival Zand! Algemeen 1 aug, 09:00
Afbeelding
Brand in wooncomplex, gordijnen in brand 112-nieuws 29 jul, 22:25
Afbeelding
Motorrijder overleden bij ongeluk met bestelbus in Noordbeemster 112-nieuws 29 jul, 14:15
Afbeelding
Expositie in gemeentehuis over de Oude Begraafplaats Algemeen 29 jul, 12:48
Afbeelding
Sloop voormalig politiebureau gaat vlot Algemeen 29 jul, 11:22
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Purmerend

Op Rodi Purmerend volg je het laatste nieuws uit Purmerend. Rodi Purmerend informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Purmerend

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Purmerend in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief