Inspirerende Art Fair in Markthal

Cultuur
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Wethouder Cultuur Eveline Tijmstra opent op zaterdag 28 mei om 10.00 uur op feestelijke wijze de Purmerend Art Fair in de Markthal. Deze gratis toegankelijke kunstbeurs wordt gehouden om te vieren dat 20 jaar geleden in Purmerend de eerste Kunstroute plaats vond.

Op 28 en 29 mei

Een dergelijke kunstbeurs met zoveel kunstenaars op 1 plek is nog niet eerder georganiseerd in Purmerend, dus een uniek evenement. Bijna 50 kunstenaars, die deelnemer zijn (geweest) van de Kunstroute Purmerend, tonen op een inspirerende plek hun werk in verschillende disciplines. 

Alle disciplines

Van schilderkunst tot beeldhouwen, van textiel tot keramiek. Met de grote diversiteit aan kunstdisciplines en de persoonlijke contacten met de kunstenaars is Purmerend Art Fair een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. 

Gratis toegankelijk

Wilt u ook PAF staan van de kunst in Purmerend? De Purmerend Art Fair vindt plaats op 28 en 29 mei van 10.00-17.00 uur in De Markthal aan de Koemarkt 52 en is gratis toegankelijk. Wilt u meer weten of uw bezoek alvast voorbereiden? Kijk voor meer informatie en deelnemende kunstenaars op onze website. 

20 jaar Kunstroute

Tijdens Purmerend Art Fair is voor geïnteresseerden in 20 jaar Kunstroute een gratis jubileumkrant beschikbaar.