Muziektheater van Veenfabriek in De Verbeelding

Cultuur
Veenfabriek: Recht
Veenfabriek: Recht (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op zaterdagavond 18 februari staat de muziektheaterproductie Recht van Veenfabriek in Theater De Verbeelding, waarin in een broeierige nachtclub mannen met macht proberen de wereld rechtvaardiger te maken.

Niet ver van het Vredespaleis in Den Haag, in een chique nachtclub, zijn de drankjes te duur, de acts te verleidelijk, is de muziek te opwindend en zijn de gasten mannen die macht uitstralen. Zelfs hier gaat hun werk door. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bestaat 75 jaar en er moet een speech geschreven worden. Terwijl de drank rijkelijk vloeit, pogen ze de wereldproblemen voor eens en altijd op te lossen. “Mooie absurdistische scènes, een scherpe, geestdriftige tekst van Joeri Vos en Phi Nguyen en Roland Haufe spelen de mannen met een vlammende verbale en fysieke kwaliteit.”

Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234.