Muziek in de kapel Overweersepolderdijk

Cultuur
RONIN treedt op in de kapel.
RONIN treedt op in de kapel. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op zondag 4 juni treedt RONIN om 16:00 uur op in de kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk in Purmerend.

RONIN, de band van Rob de Heer (gitaar en zang), Jimmy Mendizábal (percussie), Imre Post (bas) en Nynke van Zwol (zang en fluit) treedt zondag 4 juni op in de intieme kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk. In 2021 zijn de Purmerendse kunstenaars Rob de Heer en Nynke van Zwol als gelegenheidsduo begonnen met samen muziek maken. Dit beviel hen zo goed dat ze hun samenwerking permanent werd met RONIN. In 2022 kwam Jimmy Mendizábal bij de groep en dit jaar sloot Imre Post zich aan. De muziek varieert van folk, Middeleeuws, dromerige seventies-nummers, melodieuze pop en rock, uiteenlopende stijlen, maar toch één geheel door de typische RONIN-sound.

Kaarten

Kaarten kunnen op vrijdag t/m zondag tussen 13:00 en 16:00 uur gekocht worden in de kapel op de begraafplaats aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend, maar ook besteld worden via info@keeskasbergen.nl. De entree bedraagt € 9,-- incl. koffie of thee vóór aanvang van het optreden. 

Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl.