Kindervoorstelling op 7 oktober Onder de Linden Beemster

Cultuur
Kinderen leren wat muziek zo leuk maakt.
Kinderen leren wat muziek zo leuk maakt. (Foto: aangeleverd)

MIDDENBEEMSTER - In Onder de  Linden is op zaterdag 7 oktober een leuke kindervoorstelling te zien voor kinderen vanaf  4 jaar. Aanvang 14.30 uur.

Meneer Kruis en meneer Mol gaan naar school! Ze leren de letters van het alfabet, de kleuren van de regenboog en de dagen van de week, en tellen, van tien tot honderd. Hoe gedraag je je op school (‘na het plassen handen wassen’) en hoe kun je goed samenwerken? 

Samen zingen

Meneer Kruis tekent een rode boom en een blauw huis en dat is Kunst. Hoe zit je lichaam in elkaar: “Heb je wel een oor jaja”. Meneer Mol is bang voor water bij  de zwemles. Samen zingen ze het schoollied van hun nieuwe school en een nieuw verjaardagslied voor de jarige Job. Afval moet in de afvalbak en voor een kleine tijger hoef je niet bang te zijn……….

Kinderen kunnen volop meedoen

In dit programma leren de kinderen op een heel directe manier wat muziek zo leuk maakt. Ze kunnen volop meedoen, meezingen, meeklappen, dansen, toeters en bellen bespelen of gewoon ademloos kijken en genieten van onze geïllustreerde muziek!

De deur van Onder de Linden gaat om 14.15 uur open. Kaartjes zijn online te bestellen of aan de deur Middenweg150, Middenbeemster. Meer info via www.onderdelindenbeemster.nl