Cantamo zingt op weg naar kerst

Cultuur
Het koor Cantamo zingt kerstliederen.
Het koor Cantamo zingt kerstliederen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het koor Cantamo van de Protestantse Gemeente Purmerend verzorgt op vrijdag 15 december om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur) een kerstsamenzang in de mooi ingerichte grote zaal van de Taborkerk, Maasstraat 2.

Iedereen is van harte welkom, ook als je niet direct kerkgebonden bent. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte bij de uitgang. Na afloop is er een drankje en wat lekkers. Een avond voor ieder die tussen alle decemberdrukte door alvast in de kerststemming wil komen. Kerst is immers niet alleen een oud vertrouwd Bijbels verhaal, met een – nog steeds actuele – boodschap van licht en vrede. Voor velen is het ook een sfeervolle tijd van ontmoeting en er zijn voor elkaar.

In deze kerstsamenzang zingt het koor Cantamo een aantal bekende en minder bekende kerstliederen. Het orgel, een piano en een viool zorgen voor de muzikale begeleiding. Een aantal liederen zijn mee te zingen. De teksten staan dan geprojecteerd. Tussen de muziek door klinkt een kerstverhaal.

Het koor staat onder leiding van dirigent/organist Peter Wagenaar. Mirella Pirskanen is de violiste en achter de vleugel zit Elly Linger.

Nadere informatie is verkrijgbaar door een e-mail te sturen aan hillievannetten@gmail.com. Ook op www.pgpurmerend.nl is informatie te vinden.