ReR zoekt muzikale mensen voor muziekroute

Cultuur
Laat jezelf zien en horen tijdens de Muziekroute.
Laat jezelf zien en horen tijdens de Muziekroute. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Iedereen houdt van muziek en je hebt daarvan vele vormen. Je kunt zingen, dansen, musiceren met instrumenten, als DJ aan de slag, er bestaat van alles. ReR, de LHBTI stichting van Purmerend en omstreken, wil mensen de gelegenheid bieden om dit te laten zien aan mensen in de eigen omgeving. Het werkt net als de kunstroute. Mensen kunnen lopend, fietsend of met de auto langs tal van locaties om te luisteren naar muziek. Dit kan op de tweede Pinksterdag,  maandag 20 mei van 13.00 tot 14.30 uur en bij voldoende animo kan er nog een tijd op de ochtend bij komen.  

Voor deze muziekroute zoekt ReR nog muzikale mensen die hieraan mee willen doen. Je kunt meedoen vanuit je woonkamer of vanuit je garage en als je geen plek hebt bij je eigen huis kijken ze mee voor een locatie dichtbij je huis waar je jezelf kunt laten horen. Je kunt natuurlijk alvast met wat vrienden een muzikaal feestje bouwen, bezoekers kunnen dan tijdelijk of langer aansluiten om naar jou te luisteren of te kijken hoe je danst. Er is al een aantal aanmeldingen, zoals een zangeres, iemand die een trommelsessie organiseert en een DJ. Het geeft aan hoe divers het aanbod kan zijn. 

ReR organiseerde eerder al eens ReR on the Road door middel van een vrachtwagen met podium die de stad rondging met optredens op diverse plekken. Mensen waren daar aangenaam door verrast. Deze muziekroute is een vervolg hierop en draagt dan ook de titel: ReR on the Road-muziekroute.  

Iedereen mag meedoen: Jong, oud, klein, groot, met alle culturele achtergronden… iedereen in al zijn diversiteit. Met wat wellicht een leuk jaarlijks evenement kan worden. 

Wil je meedoen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Edith Merks van stichting ReR Purmerend. Edith-ReR-Purmerend@outlook.com of tel/app: 0628734911