Laatste cultuursalon in Onder de Linden: sax, Folktronica en volksliedjes

Cultuur
Kop van Riet.
Kop van Riet. (Foto: aangeleverd)

MIDDENBEEMSTER - Op vrijdag 12 april is de laatste Cultuursalon van het seizoen in Onder de Linden. Met dit keer swingende saxofonen, Folktronica, en volksliedjes. Aanvang 20.30 uur. Zaal open om 20.00 uur.

De organisatie kijkt terug op een goed seizoen met voor ieder wat wils en ook vaak met leuke sfeerbrengende bands die de soloperformers mooi aanvulden en voor volle zalen zorgden. “Voor deze laatste keer hebben we weer een gevarieerd en attractief programma met een keur van artiesten, en zeker niet de minsten”, aldus Sylvette Ernsting.

Swingen, Nashville en saxofoons

In willekeurige volgorde treden op: volkszanger Dennis Hulst, die al eens succesvol heeft opgetreden in P3 in Purmerend. Hij zingt liedjes van onder andere Stef Bos en Ramses Shaffy. Dan Betsy Jayne uit Amerika, een opkomende Folktronica muzikante uit Nashville, Tennessee, met een eigenzinnige en eclectische muzikale stijl. Zij is tijdelijk in Nederland en heeft aangegeven graag in Onder de Linden te willen spelen. Afkomstig uit de Zaanstreek is het swingende saxofoonensemble ‘Kop van Riet’, met klassieke en lichte muziek en hier en daar een theatraal element. Mogelijk dat de bezoekers ook nog door twee ensembleleden, die een duo gaan vormen, worden verrast op een aria van Eugene Bozza. 

De entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Mocht je plannen hebben om zelf op te treden, laat dit weten in een e-mail aan cultuursalon@onderdelindenbeemster.nl

Cultureel centrum Onder de Linden, Middenweg 150 Middenbeemster (net voor de Keyserkerk) www.onderdelindenbeemster.nl


Betsy Jane. (Foto: aangeleverd)