Stadstoneel viert jubileum met extra voorstellingen

Nieuws

PURMEREND - Het Purmerender Stadstoneel bestaat tachtig jaar. Dat wordt dit najaar gevierd met acht voorstellingen in de eigen Speelzaal. De improgroep gaat 16 en 17 oktober extra lang 'De vloer op', terwijl 30 en 31 oktober, 1, 13, 14 en 15 november het stuk 'Verwarringen' van Alan Ayckbourn wordt uitgevoerd door de komedianten van de toneelgroep.
Lef, onderdeel van het Stadstoneel, improviseert 16 en 17 oktober extra lang onder het motto 'De vloer op XL'. De geïmproviseerde scènes worden helemaal ter plaatse bedacht en aan elkaar geregen. Aangever en regisseur is Marco Rochette. De voorstelling is vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober om 20.00 uur te zien in De Speelzaal, Violenstraat 6 in Purmerend. De toegang bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via: theater@pstlef.nl.
In 'Verwarringen' draven allerlei mensen op die ergens in hun leven een verkeerde afslag hebben genomen. Verward in een web van wantrouwen, bedrog en dubbele agenda's slaan zij wild om zich heen of ondergaan gelaten hun lot. De regisseur van deze komedie in vier delen is Ton Rigter. Deze voorstelling is eveneens in De Speelzaal, Violenstraat 6 in Purmerend te zien. Dat kan vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober en vrijdag 13 en zaterdag 14 november om 20.30 uur en anders zondag 1 en 15 november om 14.00 uur. De toegang bedraagt 8,50 euro inclusief koffie, wat lekkers en een drankje. Kaarten zijn bestellen via verwarringen@gmail.com of via tel.: 06-38511332.
Wie zowel 'De vloer op XL' als 'Verwarringen' bezoekt, kan profiteren van een combideal. Mensen die voor beide voorstellingen reserveren, betalen 15 euro per persoon. Reserveren kan via beide voorverkoopadressen.