Woensdagmiddagtoernooi De Purmer Boules

Nieuws

PURMEREND - De Purmer Boules verzorgt woensdag 18 november een woensdagmiddagtoernooi voor doublettes. De inschrijving staat open voor iedereen die jeu de boules wil spelen in het verwarmde boulodrome van De Purmer Boules.

Het is een promotietoernooi, dus iedereen kan meedoen. Er worden deze middag drie partijen gespeeld en de koppeling voor elke wedstrijd gebeurt door middel van loting. Belangstellenden kunnen zich dus als individu inschrijven. Er zijn diverse prijzen te winnen. Deelname aan het toernooi kost 2 euro. Inschrijven kan bij Tine van Braam via tel.: 0299-424936 of door in te tekenen op de lijst in de kantine van De Purmer Boules. Deelnemers kunnen zich op de toernooidag vanaf 13.00 uur melden. Het toernooi start om 13.30 uur.
Mensen die een keertje bij De Purmer Boules tijdens reguliere speelavonden willen meespelen kunnen dat, uitgezonderd de dinsdagavond, drie keer vrijblijvend doen. Daarna dienen ze te beslissen om al dan niet lid te worden.
De Purmer Boules heeft een overdekte accommodatie van 16 binnenbanen, 24 buitenbanen en een kantine in eigen beheer. Regelmatig worden er trainingen gegeven door de eigen trainer om de technische en tactische aspecten van het spel te leren. De speeldagen zijn dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur, woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur. Op deze dagen is de club bereikbaar via tel.: 0299-428528.
De Purmer Boules organiseert voor eigen leden diverse interne competities, zoals een winter- en zomercompetitie, doublette-, triplette- en tête-à-tête-competitie. Ook is er elk jaar een familiedag op sportpark De Munnik, Flevostraat 253 in Purmerend. Meer informatie op: www.purmerboules.nl.