Workshopweekend Wherelant

Nieuws

PURMEREND - Cultuurhuis Wherelant houdt in het weekend van 12 en 13 december een workshopweekend. Bezoekers kunnen onder meer aan de slag met sieraden, keramiek en fotografie. De prijs varieert tussen de € 66,- en € 77,- en is inclusief lunch.
Met zilverklei is het voor iedereen mogelijk om een eigen zilveren sieraad te maken. De klei ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit kleine zilverdeeltjes, bindmiddel en water. Het kneedbare zilver is gemakkelijk te vormen en geeft eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van uw eigen sieraden. Deze workshop wordt gegeven op zondag 13 december van 10.00 – 16.00 uur. Tijdens de workshop fotografie op zaterdag 12 december van 10.00 tot 17.00 uur leren deelnemers hun digitale camera goed begrijpen. Een spoedcursus waarbij deelnemers alle basisvaardigheden van het digitaal fotograferen leren. Voor deze workshop nemen ze een eigen fotocamera mee (compact of spiegelreflex) waarop sluitertijd en diafragma zelf in te stellen zijn. Tijdens de workshop Keramiek gaan deelnemers werken met drie kleuren klei die mooi met elkaar combineren. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en vindt plaats op zondag 13 december van 10.00 tot 16.00 uur.
Inschrijven of meer informatie? Kijk dan op www.wherelant.nl of bel (0299) 434 777. Cultuurhuis Wherelant is te vinden aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.