Feestweek inloophuis Wij | Allemaal

Nieuws

PURMEREND - Wij | Allemaal, inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun familieleden, is verhuisd naar de Burgermeester D. Kooimanweg 11 te Purmerend en dat gaan ze van 20 tot en met 24 oktober vieren. Bezoekers kunnen er terecht voor een steuntje in de rug als ze te maken krijgen met kanker. De officiële opening is op zaterdag 18 oktober vanaf 15:00 uur waarna een feestweek volgt. Voor iedereen die een kijkje wil nemen wat het inloophuis allemaal te bieden heeft.
Alle behandelaars van het inloophuis onder de bezielende leiding van directeur Renata Willems en coördinator behandelaars Wilma Brands zijn bij elkaar gekomen om van de feestweek iets moois te maken. Als Zaankanter draagt Fiona Timmer als Life- & NatuurCoach bij aan deze week met de volgende gratis activiteiten:
Dinsdagochtend 21 oktober - 10:00 tot 12:00 uur - Workshop 'Nieuwe Combi' - Een combinatie van een themawandeling en het creatieve schrijven, thema 'Nieuw', van Aukje Reinders & Fiona Timmer.
Donderdagochtend 23 oktober - 10:30 tot 12:00 uur - Themawandeling 'Oogsten' met aansluitend een kleine lunch geregeld door Paul Niekerk.
Donderdagavond 23 oktober - 19:00 tot 21:00 uur - Workshop 'Teken en Schilder je Boom en Boom daarover!' - Een stukje bewustwording en schilderkunst in 1 samen met kunstenares Joke Sweers.
Meedoen aan één van bovenstaande workshops? Aanmelden via fiona@fiet-coaching.nl. Meer informatie via www.wij-allemaal.nl of www.fiet-coaching.nl.