Boekenmarkt in Purmerend

Nieuws

PURMEREND - In de binnenstad van Purmerend vindt zaterdag 14 september tussen 9.00 en 17.00 uur voor de negende keer de boekenmarkt plaats. Er is van alles wat met boeken en drukwerk te maken heeft te koop.
De leden van de Lionsclub Purmerend Marktstaede, die de markt organiseren, verheugen zich weer enorm op het langzaam voorbijtrekkende publiek op zoek naar net dat ene boek.
De boekhandelaren komen vanuit heel Nederland naar Purmerend. Er is dan ook veel aanbod: literaire romans, kook- en hobbyboeken, tuinieren, sport, geschiedenis, oude en nieuwe kinderboeken, strips, antiquarische uitgaven maar ook een 'gewoon' boek voor op de bank is er te vinden.

Opbrengst

Zoals elk jaar heeft de Lionsclub boeken ingezameld bij particulieren. De opbrengst van de verkoop van deze boeken en de opbrengst van de kraamverhuur gaat dit jaar geheel naar de Voedselbank die zeker vertegenwoordigd zal zijn met een informatiestand. Zo’n vijftigkramen zullen opgesteld staan op de Kaasmarkt en de Dubbele Buurt. Het evenement wordt opgeluisterd door vrolijke muziek, zoals altijd onder de kastanjeboom bij het Hoedje van de Koningin. Voor nadere informatie en de mogelijkheid tot het reserveren van een kraam: info@lionsmarktstaede.nl.