Aan tafel met theatergroep Flexibel

Nieuws
Aan tafel met theatergroep Flexibel. (Foto: aangeleverd)
Aan tafel met theatergroep Flexibel. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

PURMEREND - In Grand Café Heel Europa kan 5 maart worden aangeschoven bij het Theaterfamiliediner van Theatergroep Flexibel. Elke eerste maandag van de maand eten acteurs samen met tal van vrienden en fans. Ze delen herinneringen aan de prachtige voorstelling Lang en Gelukkig, toasten op het leven en alle mooie toekomstplannen van Theatergroep Flexibel. Wie dat leuk vind kan gezellig mee-eten en is als eerste op de hoogte wat er de komende tijd op de agenda staat van deze bijzondere theatergroep.
Samen eten en ervaringen uitwisselingen is niet alleen gezellig, maar zorgt ook voor nieuwe vriendschappen. Dat is wat de acteurs van Flexibel graag willen bereiken. Daarom eten ze op de eerste maandag van de maand samen bij Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven in Purmerend. Voor 7,50 euro krijgt men een maaltijd met een toetje. De kosten, plus eventuele drankjes betaalt men ter plekke. Wie mee wil eten stuurt voor vrijdag 2 maart 14.00 uur een mail naar info@wherelant.nl, onder vermelding van het aantal personen en eventuele speciale dieetwensen.
Tijdens de afgelopen kerstvakantie stond Theatergroep Flexibel met de doldwaze sprookjesparade Lang en Gelukkig voor een enthousiast publiek op het podium in de Purmaryn. Theatergroep Flexibel is een theatergroep van ruim 25 volwassenen met een verstandelijke beperking. Weliswaar zijn de voorstellingen voorbij maar het sprookje is nog niet over. De film over het hele proces én registratie van de voorstelling is bijna klaar, Flexibel gaat op toer in Purmerend om de film overal te laten zien. De theaterlessen op de zondagmiddag onder leiding van Henriette ter Riet bij Cultuurhuis Wherelant gaan ook gewoon door.
Cultuurhuis Wherelant kon Lang & Gelukkig maken met steun van het Oranje fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSB fonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en Fonds Cultuurparticipatie. Plus de hulp van tal van lokale partners zoals Rotary, drukkerij Rijser en Rodi Media. Meer informatie is te vinden op www.wherelant.nl.