Nieuw adres gezocht lege doppen KNGF - Linda Niezing ziet zich gedwongen te stoppen

Nieuws

PURMEREND - De Purmerendse Linda Niezing is al jaren het medecontactpersoon en opslagadres voor plastic doppen ten behoeve van KNGF Geleidehonden. Echter, vanwege ziekte is ze gedwongen ermee te stoppen.
"Helaas ben ik genoodzaakt te stoppen. Daarom zoek ik in Purmerend een vervanger. Zowel voor de (tijdelijke) opslag van de doppen als voor de organisatorische kant van de zaak", aldus Linda, die haar hoop heeft gevestigd op iemand of twee personen die zich -net als zij- het lot aantrekken van de mensen die afhankelijk zijn of worden van geleidehonden. "Ik weet dat vervangers niet voor het oprapen liggen, maar er moet toch wel iemand te vinden zijn", houdt ze hoop.

Nieuwe grootopslag

Daarnaast bestaat er een reële kans dat met het stoppen van haar werkzaamheden voor KNGF ook een punt wordt gezet achter de grootopslag van de doppen. Deze dient als tijdelijke opslaglocatie alvorens de doppen naar een grotere opslagruimte in Noord-Holland worden gebracht. Linda: "Ik denk dat de eventuele vervanger dus ook moet zoeken naar een andere opslag".
Stop per 1 juli

Ingaande 1 juli stopt de inlevering aan het adres Etta Palmstraat 24. Mensen met lege doppen kunnen nu al terecht bij een ander inzamelpunt in de stad, waaronder Jumper aan de Van IJsendijkstraat.
Plastic doppen zijn voor KNGF Geleidehonden geld waard. Per kilo ontvangt de organisatie een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleidehonden, maar spaart tevens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al duizenden euro’s opgeleverd.
Meer informatie

Linda Niezing moet er niet aan denken als de hele organisatie binnen Purmerend straks in rook opgaat. Als er iemand is die de handschoen wil oppakken, doet hij of zij er goed aan om Linda telefonisch te contacten. Zij vertelt alle ins en outs. Het telefoonnummer is 0299 425 624 (tijdens kantooruren).