Op 23 juni Haring en Meer Party met een knetterende wow-factor

Nieuws
Aan de dames wordt gevraagd om een hoed op te zetten.
Aan de dames wordt gevraagd om een hoed op te zetten. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De Stichting Vrienden voor Purmerend organiseert op 23 juni alweer de 6e editie van de Haring en Meer Party op het terrein van J.Bart wijnimport in de Zuidoostbeemster. Het is echt veel meer dan ‘zomaar’ een haringfeest, want met de opbrengst kunnen zij evenementen voor ouderen en kwetsbare inwoners van Purmerend en de Beemster organiseren en financieren.

Met opbrengst worden evenementen voor ouderen en kwetsbare mensen georganiseerd

Ook dit jaar is er weer een spectaculair optreden! Van vier dames op het podium die hun muzikale talenten vermengen tot een live-dj-act met een onvergetelijke wow-factor! Live percussie, viool en zang resulteren in soulvolle beats, waarbij de voeten vanzelf in beweging komen. De rest blijft tot 23 juni een verrassing.

De vorige editie van de Haring en Meer Party vond plaats op een zonovergoten vrijdag in 2022. Mooi aangeklede mensen, de dames met hoeden, prachtige hapjes, champagne, kaviaar en oesters en natuurlijk ontbrak de nieuwe haring niet. 

Wil jij er op 23 juni ook bij zijn, of jouw cliënten/relaties een toegangskaart cadeau geven? Neem dan contact op met Jeroen Riemeijer. Zijn e-mailadres is j.riemeijer@gmail.com