Wintermarkt Makado en lichtjestoer

Nieuws
Vorig jaar stonden veel mensen langs de route van de lichtjestoer.
Vorig jaar stonden veel mensen langs de route van de lichtjestoer. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Wintermarkt om en in het Makado centrum! Groter, beter en nog meer magie. Iedereen is welkom om zo massaal mogelijk de feestdagen in te luiden Op 9 december tussen 11.00 tot 19.00 uur.

Iedereen kan een wens hangen in de boom

Tussen de kraampjes van de wintermarkt staat de wensboom. Hier kan iedereen een wens voor zichzelf of voor iemand anders in hangen. Met dank aan de Rotary club Purmerend Polderland kunnen wij dit jaar weer wensen laten uitkomen! Hang je wens in de boom en misschien komt die wel uit.

Naast de sponsoring van de Rotary Club en het Makado centrum dragen Boels Rental, Lageveen Hoveniers, Bouw-en Timmerbedrijf Slegt, Suba techniek B.V. en vele anderen dit initiatief een warm hart toe. “Wij zijn al onze sponsoren enorm dankbaar dat wij dit, dankzij hun, mogelijk kunnen maken.

Zowel binnen als buiten het Makado zijn er activiteiten voor jong en oud.. Zo is natuurlijk Spurd weer van de partij om de kinderen te vermaken en is er een zweefmolen, eendjes vangen, kun je je laten schminken én kan je op de foto met Elsa, Olaf en als hij in een goed bui is zelfs met de Grinch. Daarnaast zijn natuurlijk ook de kerstman, zijn vrouw en zijn elfjes van de partij en zal het pop-musicalkoor Purmerend prachtige kerstliederen ten gehore brengen.

Als spectaculaire afsluiting ook dit jaar, vanaf 17.00 uur bij D’grote Frank, weer een kerstparade door de wijk Wheermolen. Slagwerkgroep Afslag 9 zal de hele wijk weer laten weten dat wij er aan komen en laat je verwarmen door alle kerstfiguren en lichtjes. En misschien.... heel misschien gaat het dit jaar wel sneeuwen in de Wheermolen.