Georges Lotze zingt belangeloos voor gasten De Zonnebloem - Finalist van The Voice Senior gaat hectisch 2019 tegem

Nieuws
Terwijl de Purmerendse zanger de ene na de andere meezinger inzet, genieten de gasten van De Zonnebloem van het eten. (Foto: Rodi Media/JB)
Terwijl de Purmerendse zanger de ene na de andere meezinger inzet, genieten de gasten van De Zonnebloem van het eten. (Foto: Rodi Media/JB) rodi.nl

PURMEREND - De Zonnebloem Purmerend organiseerde voor haar gasten kerstetentjes in Heel Europa. Dat betekende dat circa 100 mensen een uiterst gezellige middag beleefde. Georges Lotze verhoogde de sfeer met Engels- en Nederlandstalige liedjes waaronder zijn grote favoriet Play Me van Neil Diamond.
De Purmerendse zanger, die dit jaar landelijke bekendheid kreeg vanwege zijn finaleplaats in The Voice Senior, stond beide dagen belangeloos achter de microfoon. Meezingers als Oh Johnny, Geef Mij Maar Amsterdam en Oh Saberiosia gingen erin als koek. De gasten vermaakten zich opperbest en genoten van de gastvrijheid en het eten dat vanuit de keuken door medewerkers onder leiding van begeleidster Linda van Ingen op tafel werd geserveerd. Vrijwilliger Herman Westra trad voor de gelegenheid op als kerstman.

Lotze op tv

Georges Lotze treedt sinds zijn optreden in The Voice Senior alleen maar op. "Ik heb het zo druk dat ik momenteel alleen maar aan het reizen en zingen ben. Vind ik hartstikke leuk", aldus de sympathieke zanger. Met de kerstdagen in het vooruitzicht maakt hij zich op voor een wellicht nog drukker 2019. "Ik ben door Talpa benaderd met de vraag of ik in het programma It Takes Two wil komen. Dat zie ik zeker zitten".
Theatertoer

Intussen is Lotze ook druk in voorbereiding voor een toer die hij volgend jaar met een grote band, The Neil Diamond Tribute-band, langs Nederlandse theaters gaat maken. Ook staat een optreden in theater de Purmaryn op de agenda.

Terwijl de Purmerendse zanger de ene na de andere meezinger inzet, genieten de gasten van De Zonnebloem van het eten. (Foto: Rodi Media/JB)