D66 en VVD verrassen met valentijnstaarten

Nieuws
Omringd door leden van D66 en vrijwilligers van De Verbeelding toont Astrud Wildschut de taart.
Omringd door leden van D66 en vrijwilligers van De Verbeelding toont Astrud Wildschut de taart. (Foto: Evert Ruis)

PURMEREND - Elk jaar zetten D66 in Purmerend en de statenfractie van de VVD op Valentijnsdag mensen en organisaties in het zonnetje die veel betekenen voor de gemeenschap. Dit jaar bracht D66 op 14 februari een taart naar Theater De Verbeelding. De VVD koos dit jaar unaniem voor ondernemer Erol Savur, eigenaar van restaurant Kriti en initiatiefnemer van de Facebookgroep ‘Handje helpen Purmerend’. 

De medewerkers van Theater De Verbeelding zorgen elke week voor de professionele faciliteiten voor de theatergroepen, een mooi avondje uit voor de bezoekers en voor alle andere werkzaamheden die bijdragen aan het welslagen van de voorstellingen. De Verbeelding is een organisatie waar mensen met elkaar samenwerken om voorstellingen mogelijk te maken. Ieder die betrokken is bij Theater De Verbeelding doet dat met kennis en plezier en levert door voorbereiding, ondersteuning en uitvoering, een bijdrage aan de kwaliteit van het professionele aanbod. De medewerkers worden ingezet als voorstellingscoördinator, bij de kassadienst, bardienst, zaaldienst, techniek, het scannen van toegangskaarten en de rol van gastheer/vrouw.

Tijdens de middagvoorstelling wordt er altijd gezorgd voor een lunch voor de techniek en vaak ook voor de artiesten. Bij een avondvoorstelling wordt er meestal ook gekookt, wat dikwijls erg gewaardeerd wordt door de acteurs. En als de keuken van P3 niet beschikbaar is, dan koken de vrijwilligers gewoon de maaltijd thuis, hoe bijzonder is dat? Het bestuur van het theater zegt dan ook terecht; “We zijn trots en blij met onze mensen, zonder hen geen Theater De Verbeelding”, motiveert Astrud Wildschut van D66 de keuze.

Tekst gaat verder onder de foto


Van links naar rechts Jan Peter Dompeling, Rick Roozendaal (provincie), Kerem (medewerker Kriti), fhoofdrolspeler Erol, Burhon (Kriti), Rianne de Wit (raadslid), Bart van Elden(raadslid) en Bert van Raalte. (Foto: Han Giskes)

VVD-taart voor Erol

Diezelfde In samenwerking met de fractieleden van de VVD in Purmerend deelt de statenfractie van de VVD jaarlijks taarten uit aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan. Om die reden is in Purmerend Erol Savur van restaurant Kriti in het zonnetje gezet. Fractievoorzitter Bart van Elden van de VVD: “Erol is een enthousiaste ondernemer die midden in de samenleving staat en actief is met ‘Handje helpen Purmerend’. Erol deelt regelmatig gratis maaltijden uit en heeft allerlei acties die interessant zijn voor zowel vaste gasten als gasten die het financieel wat minder hebben. Hij is een bekend gezicht in Purmerend en steekt met zijn enthousiasme anderen aan. Wat willen we nog meer? Zijn nominatie in de VVD-fractie van Purmerend kon direct op brede instemming rekenen en werd eveneens door de provinciale fractie omarmd. Daarom een meer dan verdiende taart voor hem.”