Lisa Carmen uit Beemster genomineerd voor Rob van Oosten Award

Nieuws
De talentvolle Lisa Carmen uit Zuidoostbeemster is genomineerd voor de prestigieuze Rob van Oosten Award.
De talentvolle Lisa Carmen uit Zuidoostbeemster is genomineerd voor de prestigieuze Rob van Oosten Award. (Foto: Anneke Beumer)

PURMEREND - Na haar recente benoeming tot Popkanjer van Noord-Holland mag de jonge zangeres Lisa Carmen (19) uit Beemster nu ook de eervolle nominatie voor de Rob van Oosten award toevoegen. De Rob van Oosten Award, vernoemd naar de in 2022 overleden geliefde onderwijzer en muziekorganisator Rob van Oosten, is bedoeld als aanmoediging voor jonge muzikanten en bands in de regio.

Aanstormend talent Lisa Carmen is afgelopen jaar gestart aan de Popacademie van ArtEZ Conservatorium en heeft inmiddels een plekje veroverd in de muziekscene. Met haar gevoelige zelfgeschreven nummers en optredens op verschillende podia, waaronder P3 en Reuring in Purmerend, heeft ze al menig hart veroverd.

Bekende covers en eigen nummers

Tijdens een speciaal Muziekcafé op vrijdagavond 22 maart in P3 in Purmerend treedt Lisa Carmen op samen met haar band en zingt bekende covers en zelfgeschreven nummers. Na afloop van het optreden van Lisa Carmen en de vier andere genomineerden maakt de jury, samengesteld uit Frank van den Berg, Gerda van Oosten-Weel en zoons Bart en Daan van Oosten, de winnaar van de Rob van Oosten Award bekend.

Wisseltrofee en 1.000 euro

De award, die dit jaar voor de eerste keer wordt uitgereikt, bestaat uit een wisseltrofee en een geldprijs van € 1.000,- Bij aanvang van dit bijzondere Muziekcafé treedt ook de Fifties op, de band waar Rob deel van uitmaakte. Het wordt een avond vol muziek in P3, waarbij de muzikale nalatenschap van Rob van Oosten wordt gevierd en muzikale talenten worden aangemoedigd, in lijn met zijn eigen toewijding aan muziek en de gemeenschap.

Vrijdag 22 maart van 19.00 tot 00.00 uur Muziekcafé, Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Informatie en tickets à 5 euro: Muziekcafé Rob van Oostenaward - P3 Purmerend Voor meer informatie over Lisa Carmen: www.lisacarmen.nl of volg haar op Instagram @lisacarmenmusic