Purmerenders jagen mee op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Nieuws
Het wordt spannend voor de Purmerenders bij Linda de Mol.
Het wordt spannend voor de Purmerenders bij Linda de Mol. (Foto: Roy Beusker)

PURMEREND - Vijftig inwoners van Purmerend uit het postcodegebied 1445 gaan een spannend moment tegemoet. Zij zijn uitgenodigd in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht om met 500 andere genodigden mee te strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Op zondag 10 maart is vanaf 20.00 uur bij SBS6 te zien of zij daadwerkelijk in de prijzen vallen en of er één als miljonair de studio heeft verlaten.

Jasper is één van de gelukkigen die een uitnodiging krijgt om een opname van Miljoenenjacht bij te wonen. Hij gaat samen met zijn vrouw naar de studio. Mocht het zo ver komen heeft hij in ieder geval een geluksgetal in gedachte: “Mijn geluksgetal is zes, want mijn dochter is op de zesde geboren. En als we met een mooie geldprijs naar huis gaan zou ik graag een groter huis kopen, en misschien wel een strandhuisje in Zandvoort.” 

Kans op flinke geldprijzen

De vijftig inwoners van Purmerend zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Purmerend is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.