Workshopweekend Cultuurhuis Wherelant

Nieuws

PURMEREND - In het weekend van 11 en 12 maart bruist het van de activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant. Er kan bijvoorbeeld een leren tas gemaakt worden, een sieraad van zilverklei of je kan een dagje schilderen. Daarnaast staan de workshops theater, boetseren, ring edelsmeden, Junk Journal en natuurmandala op het programma. Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk kunstwerk naar huis.
Bij de workshop boetseren zaterdag 11 maart helpt de docent de deelnemers om hun eigen idee uit te werken. Bij de workshop natuurmandala’s maakt de deelnemer van natuurlijke materialen mandala’s en bij de workshop zilverklei wordt er een persoonlijk sieraad van zilver ontworpen. De theaterlessen staan in het teken van toneelspelen in zijn puurste vorm. Plezier staat voorop en er is geen acteerervaring voor nodig, maar voor spelers met ervaring is er ook voldoende uitdaging.
Kom zondag 12 maart een dag schilderen onder begeleiding van een beeldend kunstenaar bij de workshops 'intens schilderen' of 'De kleur van hemel en aarde.' In de middag wordt er geleerd om een echte zilveren ring te smeden of er wordt kennis gemaakt met de wereld van Junk Journal, waarbij de deelnemers een visueel dagboek maken. Voor inschrijven en meer informatie bezoek de website www.wherelant.nl of bel tel: 0299-434777. Het Cultuurhuis Wherelant bevindt zich aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.