10x10-actie voor de klanten - Winkelcentrum Weidevenne bestaat tien jaar

Nieuws

PURMEREND - Nadat de Purmerendse wijk Weidevenne in 2007 tien jaar bestond, is het nu de beurt aan het Winkelcentrum Weidevenne om haar tweede lustrum te vieren. Ter gelegenheid van deze mijlpaal en om wat voor de vaste cliëntele te doen lanceerde het winkelcentrum de 10x10-actie.

Het winkelende publiek maakt sinds maart en tot het einde van het jaar elke laatste zaterdag van de maand kans op prijzen van 10x10 euro. De eerstvolgende kans voor klanten om in de prijzen te vallen is zaterdag 28 mei. Om mee te dingen naar dit buitenkansje dienen ze hun kassabon met daarop naam en telefoonnummer in te leveren bij de winkel waar ze hun aankoop hebben gedaan. Tien winkelaars worden dan later gebeld dat ze hun prijs kunnen ophalen bij de Primera. Naast de 10x10-actie verzorgt Spurd in het jubileumjaar elke laatste zaterdag van de maand activiteiten voor de kinderen.
De meeste winkels in Winkelcentrum Weidevenne, dat in 2006 het levenslicht zag, zijn er vanaf het begin bij. Theo Plat is secretaris van Winkeliersvereniging Weidevenne en eigenaar van De Viswinkel Weidevenne. Hij vertelt: "Die tien jaren zijn allemaal snel gegaan. Het wordt nog steeds leuker en steeds meer mensen bezoeken het winkelcentrum. We zochten naar dingen om het nog gezelliger te maken. Sinds twee jaar hebben we elke donderdag markt midden op het plein bij het winkelcentrum." Om er nog een prettige bijkomstigheid aan toe te voegen: "De mensen kunnen nog steeds gratis parkeren op ons parkeerdek."
In de loop van het jaar zijn er nog meer activiteiten in het winkelcentrum aan het Van Damplein in Purmerend. Zo is er in september de Sport & Spel-markt, in december gevolgd door de jaarlijkse Sinterklaasspelen en ter afsluiting de Kerstmarkt.