Tribute Night met ONE The U2 Experience in P3

Nieuws

PURMEREND - Rockband Future, Club Motown en ONE The U2 Experience zijn de tribute bands die op 22 oktober het podium zullen betreden van pop- en cultuurpodium P3 te Purmerend. Het initiatief heeft de naam Tribute Night gekregen en is een regelmatig terugkerend fenomeen in onze marktstad. Al vele bands hebben op dit podium kunnen schitteren en kijken terug op geslaagde optredens. De bezoekers worden getrakteerd op een avondje klassiekers en hits uit de gouden jaren van de popmuziek. Ook deze editie weer staan er een aantal rasmuzikanten te popelen om de bezoekers een heerlijk avondje te laten rocken.

Rockband Future opent de avond en biedt meer dan 40 jaar rock 'n' roll-historie van eigen bodem. Golden Earring is nog zeer actueel and 'still going strong!', Hun repertoire is allesomvattend, van stampende rocksongs tot en met de mooiste ballads en alles wat er tussenin te vinden is. De band neemt het publiek mee op een reis door deze Nederlandse 40 jarige rockhistorie en natuurlijk komen er buiten de megahits als bijvoorbeeld Radar Love en Long Blond Animal ook een aantal LP-klassiekers voor de echte liefhebbers voorbij. Leuk detail is dat Frank, de drummer van Future, tevens de drummer is van ONE. Zo kan Frank deze avond flink aan de bak, maar hij vindt dat zeker geen straf!

ONE The U2 Experience
Purmerender Romeo K. Doekhi is de bassist van ONE The U2 Experience. Met dit aanstaande optreden speelt hij dus een thuiswedstrijd. De band heeft op verschillende Nederlandse en Belgische podia gestaan als de Melkweg in Amsterdam, P60 Amstelveen en The Other Side in Peer (B). ONE onderscheid zich met een unieke, doch authentieke benadering van de U2 sound & Feel. Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een échte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland: 'The Clash Of The Coverbands'.
Club Motown
Club Motown is een gloednieuwe 8-mans formatie uit de regio Amsterdam. Deze formatie sluit de avond af. Een echte Motown Tribute Band, zonder concessies naar andere stromingen in de muziek. Met 5 doorgewinterde muzikanten afkomstig uit diverse muziekstijlen uiteenlopend van funk, soul en disco tot jazz, blues en rock aangevuld met 3 top zangeressen, brengen zij het immer populaire repertoire van onder andere Diana Ross, The Supremes, The Jackson 5, Martha Reeves, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops, The Temptations en nog heel veel meer!
P3 opent haar deuren om 20:30 op 22 zaterdag oktober 2016. 21:00 uur begint de show. Kaarten zijn te koop bij Ticketmaster in de voorverkoop € 6,50 (ex fee) en aan de deur € 9,50. Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl.