Meespelen met Theatergroep Flexibel

Nieuws

PURMEREND - Theatergroep Flexibel, een theatergroep van mensen met een verstandelijke beperking, werkt aan de grote theaterproductie Lang & Gelukkig. Een voorstelling die in december 2017 in de grote zaal van Theater de Purmaryn uitgevoerd wordt. Voor deze bijzondere productie zijn zij op zoek naar mensen in Purmerend om mee te spelen. Iedere speler krijgt een eigen (gast)rol, die hij of zij zelf mede mag invullen.
De voorstellingen van deze theatergroep worden door het publiek altijd hartelijk ontvangen. Zo gaven de ‘Flexibelers’ onlangs een gastoptreden bij het afscheid van wethouder Nijenhuis. Dit optreden werd door de genodigden onder luid applaus ontvangen en als prachtig ervaren. De onbevangenheid van de acteurs maakt dat vrijwel iedereen heel makkelijk mee kan spelen, dit levert bijzondere en vaak ook hilarische momenten op. De acteurs zijn als geen ander in staat om mensen met elkaar te verbinden.

Open les

Meedoen met de acteurs van Flexibel en hun spel kan op zondag 11 december is de open les waarin men mee kan doen met de acteurs van Flexibel en hun spel. De les zal plaatsvinden bij Cultuurhuis Wherelant van 14.30 tot 16.30 uur en wordt gegeven door theaterdocenten Henriette ter Riet en Marianne van Zeijlen. Tijdens deze middag krijgen deelnemers meer informatie over de verschillende mogelijkheden die er zijn om mee te doen met de voorstelling Lang & Gelukkig. De open les is voor iedereen van 18 tot 100 jaar. Meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@wherelant.nl onder vermelding van open les Flexibel. Cultuurhuis Wherelant is te vinden aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.