Kerststukjes maken

Nieuws

PURMEREND - Men kan 13 december terecht in wijkcentrum De Zuid-Pool voor een workshop 'kerststukjes maken'. De workshop vindt plaats van 11.00 tot 14.30 uur en voor alle materialen wordt gezorgd. Ook zelf meegebracht groen en decoraties zijn uiteraard van harte welkom. Deelname aan de workshop kost € 6,- en dient contant betaald te worden voor aanvang.

Men kan zich aanmelden voor deze activiteit via e-mailadres: cursusbureau@evean.nl o.v.v. Kunstgenoten plus kerststukjes. Wijkcentrum De ZuidPool aan de Driegang 1, 1447 HX in Purmer-Zuid. Degenen die geen vervoer hebben naar de activiteit kunnen mailen. Er wordt dan gezocht naar een oplossing.
Kunstgenoten in beweging heeft nu acht enthousiaste organisatoren, maar vele handen maken licht werk. Belangstellenden die een bijdrage willen leveren aan de organisatie door zitting te nemen in de programmacommissie kunnen zich melden. Ook worden er nog gastheren en/of gastvrouwen gezocht.
Aanmelden kan bij Loes Wagenmaker van Cultuurhuis Wherelant via info@plannenbureau.nl of bel naar 06-10038773 voor meer informatie.