Voorstelling Assepoester in 'de Speelzaal'

Nieuws

PURMEREND - Toneelgezelschap LEO XIII speelt zaterdag 21 en zondag 22 maart in de Speelzaal, Purmerend, een kindervoorstelling: Assepoester. Kinderen van ongeveer vier tot negen jaar zijn van harte welkom, onder begeleiding van een volwassene.
Het verhaal van Assepoester zal bij iedereen bekend zijn. Het sprookje heeft alles in zich: verdriet, feest en blijdschap. In de Speelzaal in Purmerend tovert Toneelgezelschap LEO XIII dit sprookje tevoorschijn. Van keuken tot kasteel tot bal met dansende mensen. Kinderen maken kennis met de prins, met petemoei, met de gemene stiefmoeder en haar dochters en natuurlijk met Assepoester.
De voorstelling is geschikt voor kinderen van ongeveer vier tot negen jaar, onder begeleiding van een volwassene. Assepoester is zaterdag 21 maart om 14.00 en 15.30 en zondag 22 maart om 13.30 en 15.00 uur te bewonderen in de Speelzaal, Violenstraat 6 in Purmerend. Kaarten zijn te koop voor 5 euro en meer informatie is te verkrijgen via de website van LEO XIII: www.leoxiii.nl.