Tonnie Tijsterman en Annette Roordink van Fysiotherapie Waterlandhuis
Tonnie Tijsterman en Annette Roordink van Fysiotherapie Waterlandhuis (Foto: RodiMedia)

Alle specialismen onder één dak bij Fysiotherapie Waterlandhuis

Partnerbijdrage

PURMEREND - Ruime behandelkamers, een eigen trainingsruimte, en vrijwel alle specialismen onder één dak: dat alles biedt Fysiotherapie Waterlandhuis. Een prima omgeving om hun klantvriendelijke waarden naar voren te brengen waarin voorop staat dat patiënten goed worden gehoord en de ruimte krijgen. De praktijk van Tonnie Tijsterman en Annette Roordink viert dit jaar een jubileum: vijf jaar geleden begonnen zij hier voor zichzelf. Een sprong in het diepe, maar wel één die uitermate goed is uitgepakt. “We hebben veel trouwe klanten, dat is een goed teken. We zijn erg blij dat het zo gaat.”

Toen zij vijf jaar geleden de keuze maakten de maatschap in de Purmer-Noord te verlaten en samen verder te gaan kwam net het voormalige onderkomen van de GGD in het Waterlandhuis vrij. Ze begonnen met twee behandelkamers maar waren in de gelegenheid steeds kamers bij te huren voor andere fysiotherapeuten die wilden samenwerken. Inmiddels kunnen zij met vijf mensen bijna het hele scala aan specialismen aanbieden en is er ook een acupuncturist in huis.

“Het is niet alleen heel fijn om te sparren met collega’s, maar ook prettig om patiënten te kunnen onderbrengen bij de fysiotherapeut die hen het beste kan helpen en het best aansluit op hun klachten”, licht Annette toe. “Daarom zijn we heel blij met het team dat we nu hebben.”

Annette behandelt met name patiënten met copd en met vaatproblemen, zoals etalagebenen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in fascia, ofwel alles wat met bindweefsel heeft te maken, en geeft ze Pilates oefeningen, zowel individueel als in groep. Tonnie heeft als specialisme psychosomatische fysio en behandelt stress-gerelateerde klachten. De andere fysiotherapeuten in de praktijk zijn specialist in oncologische fysiotherapie en oedeemtherapie.

“We horen van veel mensen die hier komen dat ze de sfeer erg prettig vinden, dat er veel aandacht is voor de mensen. Wanneer er een langere behandeling dan een half uur nodig is plannen we dat gewoon in. Dat is het voordeel van zelf keuzes kunnen maken. Voor ons is dat zeker een keuze voor nog meer klantvriendelijkheid. Zorgen dat mensen zich gehoord voelen en de ruimte krijgen. Dat zetten wij zeker zo voort”, aldus Annette.

Fysiotherapie Waterlandhuis, Waterland 81, Purmerend. T. 0299 22 33 50. info@fysiotherapie-waterlandhuis.nl, www.fysiotherapie-waterlandhuis.nl.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Purmerend

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Detec en Jo & Co winnaars PRO: ondernemersverkiezing Algemeen 1 jul, 09:20
Afbeelding
Toeristische en recreatieve informatie over Purmerend en Beemster nu voor iedereen beschikbaar Algemeen 1 jul, 08:17
Afbeelding
College en raadsleden hullen zich in het blauwe FightCancer t-shirt Algemeen 1 jul, 07:58
Afbeelding
Onderzoek ontcijfert succesformule familiebedrijven Algemeen 30 jun, 12:00
Afbeelding
Inwoners met financiële zorgen kunnen vanaf 1 juli terecht op inloopspreekuur Schulddienstverlening Algemeen 30 jun, 11:32
Afbeelding
Oude en slechte populieren in Purmerbos worden vervangen Algemeen 30 jun, 11:06
Afbeelding
De Magische zon tweede in een serie van zeven kinderboeken van Astrid Waernes Algemeen 30 jun, 08:30
Afbeelding
Kaasmarkten Edam weer in volle gang Algemeen 30 jun, 08:26
Afbeelding
Landbouwshow, koeienkeuring en markt in jarige Purmer Algemeen 30 jun, 06:29
Afbeelding
Reuring kan zich meten met landelijke festivals Algemeen 30 jun, 06:27
Afbeelding
Pril ooievaarsgeluk Algemeen 30 jun, 06:23
Afbeelding
Gratis sportieve activiteiten voor 60-plussers Algemeen 30 jun, 06:22
Afbeelding
Auto belandt op zijn kop in Zuidoostbeemster 112-nieuws 29 jun, 20:13
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief