Wie jarig is trakteert: taart en extra kortingen bij Sani-Dump

Partnerbijdrage
Jan en Neal Veerman.
Jan en Neal Veerman. (Foto: aangeleverd)

Stap over de drempel van Sani-Dump in Purmerend, want het is groot feest. Met ballonnen en elke dag taart wordt tot en met zondag 2 oktober groots gevierd dat Sani-Dump 26 jaar bestaat. En vooral de klant geniet daarvan, want naast dit lekkers, ontvangt u bovenop de lage prijzen -tot wel 25%- nog eens extra leverancierskortingen. En of dat nog niet genoeg is, kunt u bij uw aankoop van uw keuken een ballonnetje prikken, met een bon voor nog eens een kortingspercentage daarbovenop.

Reden genoeg dus om eens langs te komen en rond te kijken in de luxe showroom van 1300m2 waar u A-merken sanitair en tegels aantreft tegen bodemprijzen.

Nieuwste producten

Franchiser Neal verhuisde twee jaar geleden van Volendam naar deze mooie, ruime plek in Purmerend en is trots op wat hij met zijn team heeft opgebouwd. “”Ik heb vroeger een afbouwbedrijf en showroom samen met mijn vader gehad, na zijn pensioen ben ik verder gegaan en heb mij in 2012 bij Sani-Dump aangesloten. Mijn zoon Jan heeft onlangs besloten ook de retail in te gaan en  start nu, samen met zijn partner Ab, een Küchen Dump, een aanvullende keukenformule op Sani-Dump sanitair en tegels. Voor ons staat voorop dat we in de winkel alles up to date willen hebben. En met de formule van Sani Dump, krijgen wij van de grote merken altijd als een van de eersten de nieuwste producten in de winkel. Daar zijn wij trots op. Op die manier kunnen wij onze klanten net even beter van dienst zijn dan onze conculega’s.”

Beleving: VR-bril

Neal doet dit werk al 26 jaar en vertelt dat er in die tijd heel wat veranderd is. “Tegenwoordig is het kopen van een badkamer een hele andere beleving, onder andere door wat er allemaal mogelijk is met de huidige computersystemen. Klanten kunnen tegenwoordig eenvoudig een afspraak maken via de site. En we kunnen nu veel beter laten zien aan onze klanten hoe de badkamer eruit komt te zien. Uniek in onze winkel is dat wij daarbij gebruik maken van Virtual Reality.

Samen met de klant bedenken we hoe de badkamer het beste ingedeeld kan worden, welke materialen en producten er in komen en dat zetten we in een programma. Met de VR-bril op kan de klant dan als het ware door de badkamer lopen en kijken hoe alles eruit komt te zien. Zo krijgt de klant een goed beeld: zo gaat mijn badkamer worden. Soms komen we dan praktische dingetjes tegen, kunnen we meteen de ontwerpfoutjes eruit halen. Hierdoor kan de klant een veel bewustere keuze maken.”

Kijk naar de advertentie in het Purmerends Nieuwsblad van deze week en kom naar Sani-Dump, Voltastraat 1, Purmerend. Tel.: 0299-351771. www.sanidump.nl/winkel/purmerend