Jan en Neal Veerman.
Jan en Neal Veerman. (Foto: aangeleverd)

Wie jarig is trakteert: taart en extra kortingen bij Sani-Dump

Partnerbijdrage

Stap over de drempel van Sani-Dump in Purmerend, want het is groot feest. Met ballonnen en elke dag taart wordt tot en met zondag 2 oktober groots gevierd dat Sani-Dump 26 jaar bestaat. En vooral de klant geniet daarvan, want naast dit lekkers, ontvangt u bovenop de lage prijzen -tot wel 25%- nog eens extra leverancierskortingen. En of dat nog niet genoeg is, kunt u bij uw aankoop van uw keuken een ballonnetje prikken, met een bon voor nog eens een kortingspercentage daarbovenop.

Reden genoeg dus om eens langs te komen en rond te kijken in de luxe showroom van 1300m2 waar u A-merken sanitair en tegels aantreft tegen bodemprijzen.

Nieuwste producten

Franchiser Neal verhuisde twee jaar geleden van Volendam naar deze mooie, ruime plek in Purmerend en is trots op wat hij met zijn team heeft opgebouwd. “”Ik heb vroeger een afbouwbedrijf en showroom samen met mijn vader gehad, na zijn pensioen ben ik verder gegaan en heb mij in 2012 bij Sani-Dump aangesloten. Mijn zoon Jan heeft onlangs besloten ook de retail in te gaan en  start nu, samen met zijn partner Ab, een Küchen Dump, een aanvullende keukenformule op Sani-Dump sanitair en tegels. Voor ons staat voorop dat we in de winkel alles up to date willen hebben. En met de formule van Sani Dump, krijgen wij van de grote merken altijd als een van de eersten de nieuwste producten in de winkel. Daar zijn wij trots op. Op die manier kunnen wij onze klanten net even beter van dienst zijn dan onze conculega’s.”

Beleving: VR-bril

Neal doet dit werk al 26 jaar en vertelt dat er in die tijd heel wat veranderd is. “Tegenwoordig is het kopen van een badkamer een hele andere beleving, onder andere door wat er allemaal mogelijk is met de huidige computersystemen. Klanten kunnen tegenwoordig eenvoudig een afspraak maken via de site. En we kunnen nu veel beter laten zien aan onze klanten hoe de badkamer eruit komt te zien. Uniek in onze winkel is dat wij daarbij gebruik maken van Virtual Reality.

Samen met de klant bedenken we hoe de badkamer het beste ingedeeld kan worden, welke materialen en producten er in komen en dat zetten we in een programma. Met de VR-bril op kan de klant dan als het ware door de badkamer lopen en kijken hoe alles eruit komt te zien. Zo krijgt de klant een goed beeld: zo gaat mijn badkamer worden. Soms komen we dan praktische dingetjes tegen, kunnen we meteen de ontwerpfoutjes eruit halen. Hierdoor kan de klant een veel bewustere keuze maken.”

Kijk naar de advertentie in het Purmerends Nieuwsblad van deze week en kom naar Sani-Dump, Voltastraat 1, Purmerend. Tel.: 0299-351771. www.sanidump.nl/winkel/purmerend

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Purmerend

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Kerstsamenzang Purmerend: ‘Van advent naar kerst 2022’ Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Lokale producten in de spotlights tijdens Laag Hollandse makers - Dé markt Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Programma Filmhuis Purmerend Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Taekwondo Center Purmerend sluit 2022 succesvol af met grootmeester Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Jongerenpodium in Onder de Linden Beemster Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Gezellige kerstmarkt bij de Prinsenstichting Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Vanwege Paarse Vrijdag drie dagen zwemmen voor drie euro per keer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Crisisnoodopvang Baanstee-Noord met drie maanden verlengd Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Kerstspecial van Karin Bloemen in kerk van Beets Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Vader Sven zamelt geld in om het leven van zieke dochter Maud te redden Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Man, schrijver en regisseur van ‘Kerstman Kwijt’, in zomer tussen de kerstengelen Algemeen 6 dec, 17:32
Afbeelding
Door gestegen investeringskosten ziet SVP af van tweede BioWarmteCentrale Algemeen 6 dec, 16:18
Afbeelding
Op weg naar een rookvrije generatie, dus ook zonder ‘vapen’ Algemeen 6 dec, 14:15
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief