Peppernuts heeft website voor bedrijven

Partnerbijdrage
Peppernuts Purmerend.
Peppernuts Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Peppernuts Purmerend, gevestigd in de Strada in de Hoogstraat, heeft een speciale website in het leven geroepen waar bedrijven unieke, heerlijke en gepersonaliseerde Sinterklaas-lekkernijen voor hun medewerkers kunnen bestellen. Het laatste heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De site is ook te bereiken door de QR-code onderaan dit artikel te scannen. De winkel kan allerlei variaties samenstellen.

Variaties zijn er in overvloed in de smakelijke en kleurrijke winkel. Alleen al zo’n 80 smaken aan verschillende kruidnoten. Ga daar maar eens uit kiezen. De winkel is open tot en met 5 december. Het is niet uit te sluiten dat Peppernuts binnen de kortste keren terug keert in het Purmerendse winkelbestand. 

Permanente winkel

Franchisenemer Cornelis Heinen zou graag een permanente winkel in het centrum van de stad willen hebben. “We krijgen nu al veel mooie reacties dus als we een blijvende winkel hebben kan het nog veel beter. Als het doorgaat beperken we ons natuurlijk niet alleen maar tot de kruid- of pepernoot, maar dan gaan we ook andere lekkernijen toevoegen.”

Openingstijden

Peppernuts Holland in Purmerend is open van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur.

Scan de QR-code en ga naar de website.