Beste bewoners van de Overwhere,

Partnerbijdrage
De Stadspartij-Beemster Polder Partij komt naar u toe.
De Stadspartij-Beemster Polder Partij komt naar u toe. (Foto: aangeleverd)

Beste bewoners van de Overwhere,

De Stadspartij-Beemster Polder Partij is niet zomaar een lokale partij; wij zijn úw lokale partij. Onze kernwaarde is om van buiten naar binnen te werken. Wat betekent dit? Simpel gezegd, wij luisteren. Uw mening, uw ideeën, uw zorgen – ze vormen de basis voor ons werk binnen de gemeenteraad en het College.

In elk dorp en elke wijk van onze gemeente hebben wij vertegenwoordigers klaarstaan om naar u te luisteren. Wij geloven dat direct contact met de bewoners essentieel is voor een effectief en betekenisvol bestuur. Om die reden organiseren wij dorps-wijklunches waar u, onze medebewoners, de kans krijgt om kennis te maken met onze commissieleden, raadsleden en wethouders.

Wijklunch

Wij nodigen u van harte uit voor de aankomende wijklunch in de Overwhere. Schuif aan, geniet van een heerlijk broodje en een verfrissend drankje en laat ons in een ontspannen sfeer weten wat u bezighoudt. Of het nu gaat om woningbouw, voorzieningen, verkeersdoorstroming, overlast, parkeren, asociaal rijgedrag, de algemene woonomgeving of andere prangende zaken – uw stem is voor ons van groot belang.

In gesprek gaan

Heeft u innovatieve ideeën of initiatieven die bij kunnen dragen aan een betere gemeente Purmerend? Wij staan te popelen om hierover in gesprek te gaan en samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Dus, vertel ons: wat kan volgens u beter? Wat zijn uw wensen en ideeën om van onze gemeente dé ideale leefomgeving te maken? Samen bouwen we aan een beter Overwhere en een nog mooier Purmerend.

Op 4 november

We hopen u te mogen verwelkomen op de wijklunch en kijken uit naar een inspirerende uitwisseling van gedachten. Onze komende wijklunch is op 4 november a.s. in Wijkcentrum De Inval, Karekietpark 16 Purmerend en wel van 11.00 tot 13.00 uur.

We hopen u daar te zien!