Huldiging bijzondere topsportprestaties 13 judoka’s

Sport
Mariol Hegger spreekt de groep toe. Op de achtergrond luisteren ouders, opvoeders, opa's en oma's aandachtig mee.
Mariol Hegger spreekt de groep toe. Op de achtergrond luisteren ouders, opvoeders, opa's en oma's aandachtig mee. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Het college van de gemeente Purmerend is trots op haar lokale sporttalenten en topsporters en zet ze graag in het middelpunt.

Wethouder Mario Hegger: “Wij geloven in de meerwaarde en de kracht van sporttalent en topsport. De relatie tussen top- en breedtesport gaat over en weer: aansprekende sportprestaties maken de inwoners van Beemster en Purmerend trots en inspireren tot sporten.”

Podium

Het college geeft de sporttalenten en topsporters graag een gezicht én structureel een podium na het bereiken van een topprestatie.

13 judoka’s

Om die reden huldigde wethouder Mario Hegger eind vorige week 13 judoka’s van Kodokan. Bohdi Kuperus, Bram van Uitert, Milan Dundas, Duke Beekman, Gijs Kramer, Sem van Kooten, Shane Meijer, Thiago Panday, Hendrik Koppe, Emiel Jaring, Quinten Borgsteede, Jan van der Kroon en Stijn Lohmeijer stonden terecht in het middelpunt van de belangstelling.