MHCP meisjes 14-4 ongeslagen zaalhockeykampioen

Sport
De kampioensformatie. Staand v.l.n.r. Gillian Tonka, Raymond Alderden, Juno Alderden, Jorja Ackermans, Cady Au-yeung, Aimee Tonka, Mare Tonka en Niels Ackermans. Gehurkt v.l.n.r. Manika Vlugt, Fleur Troost, Marlou Hop, Lily Hemelrijk, Maxime de Koster en Tanem Aydin. Op de voorgrond keepster Esmee Boer.
De kampioensformatie. Staand v.l.n.r. Gillian Tonka, Raymond Alderden, Juno Alderden, Jorja Ackermans, Cady Au-yeung, Aimee Tonka, Mare Tonka en Niels Ackermans. Gehurkt v.l.n.r. Manika Vlugt, Fleur Troost, Marlou Hop, Lily Hemelrijk, Maxime de Koster en Tanem Aydin. Op de voorgrond keepster Esmee Boer. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Nadat ze vorig jaar het kampioenschap op het veld en in de zaal binnen sleepten, waren de verwachtingen voor het recente zaalseizoen hooggespannen bij de meiden van MHCP 14-4. Het team voelt zich duidelijk op zijn gemak in de zaal en het goede spel van het veld en de harde trainingsarbeid betaalden zich dan ook overduidelijk uit. Ondanks een aantal zwaar bevochten zeges werden de meiden in Heiloo op de laatste speeldag ongeslagen kampioen. Met 10 gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van + 41 lieten zij nummer 2 Hermes met 5 punten achter zich. De goede prestaties zorgen er ook voor dat de meiden promoveren naar de derde klasse. Voorwaar een knappe prestatie.