Seminar bij TCP met meervoudig wereldkampioen en selectietrainingen

Sport
Meervoudig wereldkampioen Dang Dinh Ky Tu (9e dan).
Meervoudig wereldkampioen Dang Dinh Ky Tu (9e dan). (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Tijdens het paasweekend organiseert Taekwondo Center Purmerend (TCP) een driedaags seminar onder leiding van meervoudig wereldkampioen Dang Dinh Ky Tu (9e dan). Publiek is van harte welkom.

De Deense (van oorsprong Vietnamese) grootmeester draait ruim 30 jaar mee in de wereldtop en veroverde in die 30 jaar bij elk wereldkampioenschap een plaats op het erepodium. Wereldwijd staat hij dan ook bekend als dé autoriteit op het gebied van taekwondo techniek en is hij een graag geziene gasttrainer. Niet alleen alle Europese nationale teams, maar bijvoorbeeld ook de nationale selecties van Amerika en Mexico hebben meerdere malen onderricht van hem gehad.

In het verleden heeft Dang Dinh Ky Tu al eens gaststages bij TCP verzorgd. De laatste keer dateerde van 2015, dus TCP is blij dat de grootmeester de marktstad weer met een bezoek komt vereren.

Trainingen

Naast individuele aanmeldingen vanuit heel Nederland, heeft de Nederlands bondscoach ook besloten dat de Nederlandse selectie naar Purmerend zal afreizen om te worden bijgespijkerd. Mogelijk zal de Belgische nationale selectie aansluiten, hoewel dat op moment van schrijven nog niet is bevestigd.

De trainingen zullen plaatsvinden in de dojang (trainingsruimte) van TCP; het Budo Center Waterland aan de Mercuriusweg 29. Publiek is welkom en toegang is gratis, dus alle geïnteresseerden (jong en oud) zijn van harte welkom. 

De nationale selectie traint op zaterdagmiddag, van 13:30 tot 16:00. 

Zondag en maandag zijn er ochtendsessies van 10:00 tot 12:30 en middagsessies van 13:30 tot 16:00.

Meer informatie

Iedereen, die in taekwondo is geïnteresseerd, kan altijd een bezoekje brengen aan het Budo Center Waterland, Mercuriusweg 29. Voor meer informatie kan men ook bellen met Rob Onel: 06-31207530. 

www.tcp-purmerend.nl