Purmerender Stadstoneel speelt De Tijd van m’n Leven

Uitgaan
De cast van De Tijd van m'n Leven. Op de achterste rij v.l.n.r. Roos Groen, Arianne Terlien, Ria de Vries, Ingrid Braaksma en Ingrid Maes. Voorste rij, eveneens v.l.n.r. Marc Bart, Michel Bart, Conny Stelpstra en Jane Boon.
De cast van De Tijd van m'n Leven. Op de achterste rij v.l.n.r. Roos Groen, Arianne Terlien, Ria de Vries, Ingrid Braaksma en Ingrid Maes. Voorste rij, eveneens v.l.n.r. Marc Bart, Michel Bart, Conny Stelpstra en Jane Boon. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart schittert het Purmerender Stadstoneel weer in de Purmaryn. Zij spelen: De Tijd van m’n Leven. Een geheel eigen versie van het originele stuk Time of my life van Alan Ayckbourne. Aanvang beide avonden 20.30 uur. 

Het verhaal. De familie Schaafsma is gelukkig. Of nou ja, redelijk gelukkig. Denk ik. Wie weet er nou in Godsnaam wanneer ie gelukkig is? Maar in ieder geval één avond gaan Laura en Gerard, Willem en Stefanie en jongste telg Joost met nieuwe liefde Marina proberen  om gelukkig te zijn. Het is immers Laura’s verjaardag. En ja…dit is een beetje traditie he? In hun favoriete restaurant neemt de familie Schaafsma ons mee door de verhalen vóór, tijdens en ná deze feestelijke avond. Of is dat wel zo? Is de familie zelf niet degene die wordt meegenomen? Door wie of wat? Laten we het daar nu nog niet over hebben. ’t Is net gezellig.

Met De Tijd van m’n Leven speelt het Purmerender Stadstoneel onder leiding van regisseur Jurgen Walch een klassieker van toneellegende Alan Ayckbourn, bekend van zijn humoristische stukken met een kritische ondertoon. PST zou PST niet zijn als zij dit niet ietsje uitvergroten. De Tijd van m’n Leven brengt je spanning, slapstick, tenenkrommers en meelevers. 

Het Purmerender Stadstoneel is een bloeiende amateurtoneelvereniging in Purmerend. In 2025 bestaat zij al 90 jaar!  Het speelt jaarlijks een grote productie in de Purmaryn en daarnaast kleinere stukken en improvisatietheater (improgroep LEF) in de eigen Speelzaal (‘Gebouw Marijke’, Violenstraat 6).

Kaarten kosten 14 euro en zijn te bestellen via www.depurmaryn.nl of aan de kassa van het theater.