Zaterdag Rode Loper ZomerShow met presentator Arno Kantelberg

Zakelijk
De Kaasmarkt is zaterdag een grote catwalk.
De Kaasmarkt is zaterdag een grote catwalk. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Zaterdag 3 juni organiseert de binnenstad op de Kaasmarkt van 12.00 tot 17.00 uur een Rode Loper Show waarop 20 modewinkels en andere boetieks, hun collecties tonen. Het belooft een heerlijke zonnige zaterdagmiddag te worden, waar de modellen van de winkeliers in de binnenstad hun collecties laten stralen op de Kaasmarkt.

Zaterdag 3 juni presenteren 20 modewinkels en boetieks hun collecties

Kom kijken naar onder andere prachtige Italiaanse elegante kleding voor dames, de mooiste outfits voor heren van de herenspeciaalzaken, trends in badkleding en underwear van topkwaliteit, de nieuwste brilmonturen en modeaccessoires (tassen, riemen enzovoorts) die de outfit en persoonlijkheid compleet maken. Ook de kleintjes zijn sterk vertegenwoordigd met maar liefst 3 kinderkledingwinkels. Zij laten hun hun jongste modellen over de catwalk flaneren. Zelfs de nieuwste modellen tweewielers uit de Peperstraat zullen de rode loper trotseren. 

En dat alles wordt live gecoverd op TV en de radio door RTV Purmerend. Tevens verzorgt de lokale omroep interviews met de ondernemers uit de binnenstad. 

Dansschool NVHer uit de binnenstad verzorgt een spectaculair optreden. De jonge dansschool van Natasja van Hees herbergt veel dansers van jong tot oud die hun plekje hebben gevonden in het veelzijdige lesaanbod van diverse opgeleide docenten. De danslessen die worden aangeboden zijn vanaf 2 jaar. De dansschool geniet ook bekendheid vanwege het feit dat meerdere demoteams meedoen aan wedstrijden voor het Nederlands, Europees en Wereldkampioenschap.

Tekst loopt onder de foto door


Arno Kantelberg presenteert de show op de Kaasmarkt. (foto: Richard Feenstra)                                                                                                                                                                                                                                                                

Arno Kantelberg, die bekend staat als de Stijlpastoor des Vaderlands, praat de show aan elkaar. Kantelberg was voorheen onder meer hoofdredacteur van National Geographic en Esquire en is momenteel veelvuldig te zien en te horen is als modedeskundige van RTL Boulevard. Vorig jaar was hij een van de deelnemers in Wie Is De Mol. Hij is zaterdag best bereid voor een mode-selfie met de Purmerenders. 

Gratis popcorn

Er is gratis popcorn voor iedereen en voor de kinderen is er een marktstal waarin ze gratis kindertattoos kunnen laten zetten en hairextensions kunnen laten creëren. Ook kunnen ze zich weer heerlijk gek laten schminken. Kortom het wordt een heerlijk zaterdags feestje.

Zij doen mee

Deelnemende winkels aan de Rode Loper ZomerShow zijn: Hermee, M&N bodyfashion, Shoeby, Love & Fashion Boutique, Pearls and Swines, Ago e Filo stoffen en mode, Norah, Bram Mannenmode, Deitmers Select, Moné Lederwaren, Leeda, Bleusz, Kids of babe, Blossom, De Jongh Fietsspecialist, Starts Studio en De Wereldwinkel.