Ontmoet zaterdag 30 september de tandenfee

Zakelijk
De tandenfee is er voor iedereen. Kom daarom zaterdag naar de praktijk van Tandarts Liem.
De tandenfee is er voor iedereen. Kom daarom zaterdag naar de praktijk van Tandarts Liem. (Foto: Adobe Stock)

PURMEREND - Papa’s en mama’s van Purmerend opgelet! Zet zaterdag 30 september snel in jullie agenda. Tandarts Liem viert die dag haar 10-jarig jubileum in Purmerend en voor deze speciale gelegenheid komt de tandenfee naar haar praktijk in de Nieuwstraat.

Natuurlijk gaan jullie kleintjes (en de niet zo kleintjes) op de foto met onze tandenfee. Want heel eerlijk, hoe leuk is dat! Tijdens haar bezoek tussen 11.00 en 14.00 uur gaan de tandenfee en haar assistenten jouw kleintje(s) bovendien eens goed uitleggen hoe ze hun tandjes het beste kunnen poetsen. Dat gaan ze leuk vinden, geloof ons maar.

Als jullie er zijn, neem dan ook vooral onze tandenfee kleurplaat mee naar huis. Kleur ‘m samen in en lever hem snel weer bij ons in. Jullie maken dan kans om een roze of blauwe Philips Sonicare For Kids tandenborstel met bluetooth te winnen. Deze worden beschikbaar gesteld door Expert Purmerend.

De tandenfee is er voor alle kindjes, papa’s en mama’s in Purmerend en omgeving. Maak je geen zorgen, je hoeft geen patiënt bij Tandarts Liem te zijn of te worden.

Tandarts Liem is gevestigd aan de Nieuwstraat 18 in Purmerend. Meer informatie op www.tandartsliem.nl