Help, paniek in de tent!: workshopavond bedrijfsrisico’s van Netwerk Purmerend

Zakelijk
Hoe beheers jij jouw bedrijfsrisico's?
Hoe beheers jij jouw bedrijfsrisico's? (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Netwerk Purmerend, het laagdrempelige netwerk voor ZZP’ers, mkb’ers en actievelingen in het bedrijfsleven in en rond Purmerend, organiseert op 14 maart een workshopavond over het beheersen van bedrijfsrisico’s. Met antwoord op vragen als ‘hoe bescherm ik mijn digitale domein’, en hoe ga ik om met negatieve publiciteit’. “Help, paniek in de tent!” belooft een leerzame avond te worden waar je door experts wordt voorbereid op alle vormen van bedrijfsrisico’s. 

Reserveer nu je plek en wees voorbereid op elke situatie 

Deelnemers kunnen twee van deze vier workshops kiezen:


1. Wetgeving BHV & Reanimatie: Andre Bijster leidt je door de jungle van wettelijke eisen en leert je levensreddende reanimatie. Als ZZP’er of MKB-ondernemer vraag je je misschien af: “Heb ik wel een RI&E nodig? En hoe zit het met het aantal BHV’ers?” Deze workshop neemt je mee door de jungle van wettelijke eisen rond bedrijfsveiligheid. Je krijgt een heldere checklist waarmee je direct aan de slag kunt om te zien of jouw onderneming aan alle veiligheidseisen voldoet.

2. Omgaan met Agressie: Jan Willem Timmer geeft je de tools om kalmte te bewaren in gespannen situaties. In een wereld waar agressie steeds vaker de kop opsteekt, biedt deze workshop praktische handvatten en inzichten om de kalmte te bewaren. Een duik in de verschillende gezichten van agressie en samen jouw rol verkennen in het de-escaleren van gespannen situaties. Aan de hand van levensechte voorbeelden wordt besproken hoe je op een gezonde manier je grenzen kunt aangeven.

3. Paniek in de Tent - Crisiscommunicatie: Dorien de Landtsheer helpt je een crisis omzetten in kansen met sterke communicatie. Grip op een crisis hebben en een goede reputatie opbouwen die tegen een stootje kan als het erop aan komt, is essentieel. Negatieve publiciteit kan veel schade aanrichten en het kost erg veel tijd en geld om het beeld weer bij te stellen. De kans op blijvende reputatieschade is groot en dat kan zelfs uitlopen op een faillissement. Zorg dat je weet wat je te doen staat als het zover is en bouw nu alvast aan je reputatie.

4. CyberVeilig: Tom Jager van Securable Cyber Security B.V. leert je je digitale domein te beschermen. Als ethisch hacker, cyber security specialist, en het brein achter Securable Cyber Security B.V., weet hij als geen ander hoe snel je van veilig zijn naar een slachtoffer kunt veranderen in de digitale wereld.                                                  

Programma Overzicht:

19.30 Inloop
20.00 Workshop 1
20.45 Workshop 2
21.30 Borrel & Netwerken
22.30 Einde

Locatie en aanmelden

Voltastraat 21, Purmerend. (gebouw Feniks Groep) € 15,-.

Aanmelden: www.netwerkpurmerend.nl/aanmelden

Over Netwerk Purmerend

Bij Netwerk Purmerend bouwen de leden gezamenlijk aan nieuwe relaties, tijdens frequente interessante events en de maandelijkse Open Koffie bij Spijkerman. maar kun je ook deelnemen aan waardevolle workshops.