De leukste actie van Langedijk komt er weer aan

Algemeen
Ook dit jaar houden de winkeliers van Hart van Langedijk weer de populaire bonnenactie!
Ook dit jaar houden de winkeliers van Hart van Langedijk weer de populaire bonnenactie! (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - De leukste actie van Langedijk komt er weer aan: de Hart van Langedijk Bonnen Actie! Koop van 15 november tot en met 4 december lokaal en krijg bij elke aankoop, ongeacht het bedrag, een bon waarmee u geweldige prijzen kunt winnen, beschikbaar gesteld door de aangesloten winkeliers van Hart van Langedijk. Van taarten tot dinerbonnen, en van een televisie tot een fiets; deze actie heeft fantastische prijzen in petto, voor elk wat wils.

Ton Horseling vertelt: “Deze actie gaat heel wat jaartjes terug en is nog steeds ongekend populair. Ik weet nog dat ik als kind met mijn moeder de bonnen bij Jacob Smit Manufacturen in de pyramidevormige oranje bus gooide, kun je nagaan! En nog steeds krijgen we elk jaar stápels bonnen binnen, het is een enorm succes.” De coronamaatregelen zorgen gelukkig voor niet al te veel belemmeringen. Behalve voor de prijsuitreiking. “Die vindt dit jaar bij de ondernemers in hun winkels plaats, en niet meer zoals voorgaande jaren met z’n allen bij De Burg. Daarom is het des te belangrijker dat mensen hun gegevens volledig invullen op de bonnen. We gaan iedereen persoonlijk bellen dat ze een prijs hebben gewonnen. Vervolgens worden de prijzen op 16 december uitgereikt.”

De Hart van Langedijk Bonnen Actie start  op maandag 15 november. Doe vooral uw (feest)inkopen in uw eigen dorp en maak kans op geweldige prijzen! Bonnen kunnen ingeleverd worden in de speciale bussen bij Marskramer, Kaijer Colors at Home en Juwelier Ed Ydo.