Feestelijke opening honk- en softbalcomplex in Nes Noord

Algemeen
Kom jij ook naar het prachtige complex in Nes Noord?
Kom jij ook naar het prachtige complex in Nes Noord? (Foto: Dutch Ballparks)

SCHAGEN - Maanden is er gewerkt aan het nieuwe complex. Maanden hebben de leden van bsc The Rangers de groei op de voet gevolgd. Onlangs is het honk- en softbalveld in de Nes Noord gekeurd en goed bevonden. Er kan gespeeld worden. Bestuur en leden van de vereniging zijn onder de indruk van de accommodatie, evenals leden van andere verenigingen uit de regio die langs kwamen. Een fantastisch veld, geheel volgens de regels aangelegd. Een lust om op te spelen. Zondag 12 september is de officiële opening.

Open dag voor jong en oud

Het veld ligt op een schitterende locatie, goed zichtbaar vanaf de provinciale weg. Dat merkt de vereniging ook. Ondanks het niet kunnen spelen is de vereniging met een fors aantal leden gegroeid en hebben zich bedrijven/organisaties gemeld als (potentiele) sponsor. Het bestuur zet zich volledig in op groei van de vereniging. Naast het heren honkbal- en het heren softbalteam focust de vereniging zich op een jeugdteam, een dames softbalteam en een slow pitch team.

Honkbalweekend

The Rangers willen met hun sport Schagen op de kaart zetten. Daarom wordt er ook nagedacht over evenementen die de vereniging kan bieden. Eén van de ideeën is een jaarlijks terugkerend Schager Honkbalweekend.

Streekderby

Komende zondag 12 september vindt vanaf 13.00 uur de feestelijke opening van het complex plaats. Wethouder Joke Kruit zal de openingshandeling verrichten, waarna om 13.45 uur een nu al gedenkwaardige honkbalwedstrijd gespeeld gaat worden. De ware streekderby van weleer herleeft; The Rangers versus de in 2013 opgeheven Seagulls uit de Wieringermeer.

Daarna vinden er allerlei activiteiten voor de jeugd plaats. Voor de volwassenen is er vooral ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje het fantastische complex te bewonderen en informatie te krijgen over de sport en de vereniging.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de vereniging en/of de sport zijn komende zondag van harte welkom op het complex.Meer informatie over The Rangers en het openingsfeest is te vinden op de Socials en via de website w ww.therangers.nl.