Baasje Gezocht voor Ace

Algemeen
Ace zoekt een lief baasje.
Ace zoekt een lief baasje. (Foto: Dierenasiel Schagen)

SCHAGEN - Voor de kittens van de Dierendagpagina is veelvuldig gebeld en deze hebben dan ook allen een nieuw thuis gevonden.

Deze week weer eens aandacht voor een andere kat in de opvang. Het gaat hier om Ace, een prachtige jonge rode poezendame. Zij is gevangen met een vangkooi op de camping. Op de camping hebben ze al enkele jaren overlast van veel katten en kittens aan het einde van de kampeerperiode. Ace is waarschijnlijk een jong van een andere al eerder gevangen poes aldaar. Zij is wel van plan om tam te worden, maar vindt dat nu nog een beetje spannend. Met wat lekkers, geduld en liefst een sociale soortgenoot om haar heen zal ze vast snel omslaan en graag haar knuffels komen halen. Ze heeft in de opvang al laten zien, dat ze deze potentie zeker heeft. Maar voor nu, neem haar zoals ze is, geef haar de tijd, liefde en aandacht. Dat verdient ze, deze beauty!

Of heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).
Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl