Opening seizoen Beentjes Judo Sport

Sport
Afbeelding
((Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - Afgelopen vrijdag hebben de judoka’s uit Egmond en Alkmaar deelgenomen aan de jaarlijkse strandtraining. In Egmond aan Zee, bij de Zilvermeeuw, stonden ruim vijftig judoka’s in judo pak op het strand.

Feestelijke happening

Kinderen vinden dit ieder jaar weer fantastisch. Eerst anderhalf uur pittig trainen afwisselend met allerlei judo spelvormen. En aan het einde van deze strand training natuurlijk allemaal de zee in!

Na dit spektakel stond er een enorme stapel pannenkoeken klaar die de ouders allemaal hadden gebakken. Met muziek en zoveel judoka’s en ouders en schitterend weer was het een topdag in Egmond.

De junioren en senioren hadden vorige week de opening van het 4e seizoen van Beentjes Judo Sport met een super geslaagde Paintballdag met BBQ.

Het eerste judoteam toernooi werd zondag in Tuitjenhorn georganiseerd. Mel Langeberg werd kampioen en stond nu al met een enorme beker op de hoogste podium plaats.

Volgende week staat er een vriendjes week op het programma. Alle judoka’s mogen dan een vriendje meenemen naar judo. Zaterdag is er een sponsorloop en zondag zullen de Clubkampioenschappen plaats vinden. We hebben er weer zin in na de coronaperiode!

Afbeelding