Grunberg in Eerste Bergensche Boekhandel

Algemeen
Arnon Grunberg
Arnon Grunberg Foto: Merlijn Doomernik

BERGEN - Ter ere van de verschijning van zijn nieuwe roman ‘De dood in Taormina’ brengt Arnon Grunberg maandag 20 september vanaf 13.30 uur een bezoek aan de Eerste Bergensche Boekhandel. Na een interview met Vic van de Reijt is er tijd voor het stellen van vragen. Het is mogelijk om daarna 1-op-1 met hem in gesprek te gaan (maximaal 5 minuten).

Signeersessie

Als mensen hun boek willen laten signeren, is het verstandig om vooraf te reserveren (info@eerstebergenscheboekhandel.nl). In verband met de 1,5 meter afstand-norm zal de presentatie buiten plaatsvinden.

Roman

De dood in Taormina is een roman over rechtvaardigheid en liefde, over vergiffenis en pragmatisme, acteren en oprechtheid, en over de vraag of datgene waarvoor je leeft ook datgene is waarvoor je bereid bent te sterven. Arnon Grunberg (1971) is een spraakmakend schrijver, essayist en columnist met talloze publicaties in diverse kranten en weekbladen. Zijn romans worden vaak genomineerd en bekroond en zijn in vele talen vertaald. Voor zijn oeuvre ontving hij onder meer de Constantijn Huygens-prijs en de Gouden Ganzenveer.

Eerste Bergensche Boekhandel, Oude Prinsweg 11, Bergen, 072 581 24 81