Rosarium Vriendentuin

Algemeen
Vertel je verhaal in de Rosarium Vriendentuin (of luister mee).
Vertel je verhaal in de Rosarium Vriendentuin (of luister mee). (Foto: aangeleverd)

Vlammende verhalen in Rosarium Vriendentuin

KROMMENIE - In de Rosarium Vriendentuin, te vinden in het Rosariumpark, kunnen liefhebbers op vrijdag 23 juli genieten van ‘Verhalen in het Rosariumpark’.

Smid & Zo. (verhalenverteller Jacob Passander) neemt het voortouw. Daarna worden de aanwezigen uitgenodigd om zelf een verhaal te vertellen of op een andere manier een bijdrage te leveren. Dat kan op verschillende manieren: een anekdote, een grap, Spoken Word, een rap, een gedicht, een kinderversje. Neem ook gerust gitaar, ukelele of een ander instrument mee.

Vlammende verhalen 

“Wij vieren dat het licht aan het eind van de tunnel zichtbaar wordt en daarom is het thema vuur en licht. We vragen iedereen om een eigen lichtbron mee te nemen. Denk aan tuinkaarsen, een lampion of een zaklantaarn. Wees creatief. We gaan het vuur aan het einde van de tunnel vieren door ‘vlammende verhalen’ met elkaar te delen”, aldus de initiatiefnemers.

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, dekentje, eten en drinken mee. En dus een eigen lichtbron. Er wordt rekening gehouden met de op dat moment geldende corona maatregelen. Vooraf opgeven verplicht. Dit kan via Jacob Spaander: passander@gmail.com / 06-47635401. Bij slecht weer komt de activiteit te vervallen. Degenen die zich hebben opgegeven krijgen bericht.

Rosarium Vriendentuin

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners. De opzet is samen tuinieren en oogsten. En buurtbewoners bij dit stukje Zaans groen betrekken door middel van activiteiten als Verhalen in het park, meewerkdagen, buurtpicknick en meer.