Burendag Wormerveer Zuid begint met puzzeltocht

Algemeen
Het schoolplein van OBS De MEI is recent helemaal opgeknapt.
Het schoolplein van OBS De MEI is recent helemaal opgeknapt. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Om de gezamenlijke betrokkenheid van diverse generaties in Wormerveer Zuid te vergroten hebben diverse organisaties, waaronder de gezamenlijke kerken, OBS de MEI en Evean Acht Staten, het initiatief genomen tot het organiseren van diverse activiteiten op de landelijke burendag 25 september. Diverse vrijwilligers, waaronder een aantal van de Wormerveerse organisatie Local Heroes, zetten zich hier belangeloos voor in.

De start vindt plaats bij OBS de MEI, Voltastraat 15 in Wormerveer. Voor de ouders is er koffie, voor de kinderen een glas limonade. Er kan gestart worden tussen 13.30 en 16.30 uur. Het doel van de puzzeltocht is dat de deelnemers op zoek gaan naar diverse letters die op diverse plaatsen zijn verborgen. Deze letters vormen uiteindelijk een woord. 

De Puzzeltocht eindigt bij Evean Acht Staten Warmoesstraat 28. Op vertoon van het gevormde woord ontvangen de deelnemers een heerlijke verrassing. Tevens kunnen de kleine kinderen zich uitleven op een springkussen.

Organisatie

“We hebben al ideeën voor de burendag 2022. De organisatie zal eerder starten met het werven van vrijwilligers en het bedenken van diverse activiteiten voor deze dag. Samen kunnen we het verschil maken. Wil je volgend jaar mee organiseren? Neem dan gerust contact op met mij:  halterspatrick@gmail.com”, aldus mede-organisator Patrick Halters.