Inschrijving vierde editie van Kitty’s Walk & Talk geopend

Algemeen
Inschrijving vierde editie van Kitty’s Walk & Talk geopend.
Inschrijving vierde editie van Kitty’s Walk & Talk geopend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – De vierde editie van de Kitty’s Walk & Talk vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 september. De opbrengst van deze gezellige sponsorwandeltocht gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten. Het wordt in meerdere opzichten een bijzondere editie.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel–Dix. Na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze afgelopen december op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Inloophuis Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven. Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens de eerdere edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken” Ze zou niets anders willen en wist dan ook dat het inloophuis na haar overlijden dit mooie evenement uit haar naam zou blijven organiseren. 

Dit jaar zonder Kitty

“Dit is de eerste Kitty’s Walk & Talk zonder Kitty, dat maakt het ook een bijzondere loop”, vertelt coördinator Wendy Kok. “We hebben dan ook al veel aanmeldingen binnen. Voorop staat dat iedereen, ook als je niet op wat voor manier ook bent verbonden aan het inloophuis, kan meelopen. Er zijn dit jaar ook twee afstanden, een 3 en een 6 kilometer, dat maakt het voor iedereen toegankelijk.”

Beide wandeltochten voeren door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! Wendy: “Dat is ons eerste doel. Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.” Bij de finish worden gesponsorde hapjes en drankjes verkocht om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal. 

Dit jaar is er ook een samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker, een organisatie die zich inzet voor een lang en beter leven voor mensen met kanker door aandacht voor voeding, beweging en welzijn. Iets dat helemaal aansluit bij de gedachte van Kitty’s Walk & Talk. Het mooie van de samenwerking met deze stichting is dat ze alle donaties verdubbelen. 

De wandeltocht wordt afgesloten met een gezellige nazit, inclusief een tombola met geweldige prijzen. Het moet vooral een gezellige middag worden! En tot slot: alles is ‘corona’-veilig georganiseerd.

De feiten op een rij

Zaterdag 25 september 2021, Adres: Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend. Verzamelen vanaf 13.30 uur, start wandeltocht 14.00 uur. Finish rond 15.30 uur, na borrelen en nagenieten tot ongeveer 17.30 uur. Inschrijving via de website www.wij-allemaal.nl