Groots openingsfeest MHCP

Algemeen
Wethouder Mario Hegger opent officieel het nieuwe clubhuis.
Wethouder Mario Hegger opent officieel het nieuwe clubhuis. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Afgelopen zaterdag was het feest bij Mixed Hockey Club Purmerend, het nieuwe clubhuis werd geopend. Ruim anderhalf jaar is er gewerkt aan de grote verbouwing van het clubhuis en nu kan iedereen genieten van een groot dakterras en een prachtig gerestyld clubhuis.  

26 teams namen het tegen elkaar op

Ter ere van de opening organiseerde MHCP een openingstoernooi waar maar liefst 26 teams op deze prachtige zonnige dag tegen elkaar streden. “Ouders, vrienden en familie kwamen allemaal kijken, het was het best bezochte toernooi in jaren” aldus Isabelle Vreeling, secretaris MHCP. “Leden hadden zin om weer een balletje te slaan en elkaar weer een levende lijve te zien.”

Officieel geopend

Om half vijf opende wethouder Mario Hegger, officieel het nieuwe clubhuis. “Er werd geproost met champagne en iedereen had een lekker stukje gebak. Met ruim 200 leden werd de avond afgesloten met een gezellige BBQ.” 

Tijdens de opening werd ook stil gestaan bij alle vrijwilligers. “Zonder vrijwilligers zijn we nergens, het is vanzelfsprekend dat ook zij bedankt worden.”  

Kees de Korteplein

Ook werd er nog even stil gestaan bij oud lid Kees de Korte. Linda, de vrouw van Kees de Korte, onthulde vol trots het straatnaambord van haar man, die 3 jaar geleden overleden is.

Gratis proeftraining

Op de website van MHCP kan men zich inschrijven voor een gratis proefles. Iedereen is welkom!


De leden van MHCP hebben zin in een nieuw hockeyseizoen!  (Foto: Han Giskes)