Zorgmedewerker? Meld je nog aan voor het verrassingsdiner!

Algemeen
Wij houden van onze zorgmedewerkers!
Wij houden van onze zorgmedewerkers! (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Purmerend zegt dank je wel tegen de zorgmedewerkers. Een welverdiend dank je wel voor alle goede zorgen tijdens de Corona-periode. Speciaal voor zorgmedewerkers organiseert de Stichting Vrienden voor Purmerend op 29 september en 6 oktober twee grootse verrassingsdiners voor in totaal 300 zorgmedewerkers. Lekker eten, entertainment, en gezellig samen met je collega’s genieten. Er is nog plek, dus meld je vooral aan!

Gegarandeerd een bijzondere avond in de Markthal

De stichting organiseert de twee feestelijke diners voor zorgmedewerkers werkzaam in deze regio, onder de titel Purmerend ontmaskert de zorg, om hen te bedanken voor hun geweldige inspanning gedurende Corona. “Het is niet zomaar een avond, de zorgmedewerkers worden echt in het zonnetje gezet.” aldus Jeroen Riemeijer.

“Verschillende bussen staan klaar om de medewerkers vanaf hun werklocaties op te halen en weer terug te brengen. Bij binnenkomst wordt champagne geserveerd en speelt de band Spancrank een prachtig repertoire. Iedereen kan genieten van een heerlijk meergangen-vis-diner, er zijn optredens en uiteindelijk gaat men met een goed gevulde goodiebag naar huis.”

Aanmelden

Medewerkers van verschillende zorginstellingen, ambulance,- en ziekenhuispersoneel zijn uitgenodigd voor dit gratis diner. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus kent u een zorgmedewerker of werkt u in de zorg dan kunt u zich aanmelden door een email te sturen aan secretariaat@vriendenvoorpurmerend.nl.