Wandelen in en rond Obdam

Algemeen
Doe je wandelschoenen aan en ga mee met de wandeltocht in en rond Obdam.
Doe je wandelschoenen aan en ga mee met de wandeltocht in en rond Obdam. (Foto: archief Rodi Media)

Wandelvereniging AWV’69 verzorgt op 2 en 3 oktober wandeltochten vanuit De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam. Geniet van het Westfriese landschap dat zich langzaam in herfstkleuren aan het tooien is. 

Van hier en daar nog fris groen naar alle variaties geel en rood. Welke afstand de deelnemer ook kiest, het wordt een kleurrijke wandeling. De organisatie heeft vier afstanden op het programma staan. De 5 en 10 kilometer blijven in de directe omgeving van Obdam. Voor de 15 en 25 kilometer wordt het naastgelegen Heerhugowaard betrokken bij de wandeling. Bij deze afstanden staat in de routebeschrijving aangegeven waar iedereen een kopje koffie of thee kan drinken. De startlocatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Starttijd van 25 km is 09.00 tot 11.00 uur, 15 km tussen 09.30 en 13.00 uur, de 5 en 10 km van 10.00 tot 13.00 uur.

Startbewijs volwassene 4 euro, KWBN leden krijgen een euro korting, kind tot 12 jaar, onder begeleiding, betaalt 2 euro, inclusief medaille. Een losse medailles kost 1,50 euro.

Wie geen gezondheidsklachten heeft, mag aan de start verschijnen. Verder moeten alle deelnemers de RIVM voorschriften in acht nemen, de organisatie doet dat ook.

Voor verdere informatie, neem contact op met secretariaatawv69@gmail.com.