Kerstboom thuis bezorgd, opbrengst voor aanschaf duofiets Molentocht

Algemeen
Met een duofiets kunnen mensen die niet meer kunnen fietsen toch nog genieten van de omgeving.
Met een duofiets kunnen mensen die niet meer kunnen fietsen toch nog genieten van de omgeving. (Foto: Picasa)

PURMEREND - De leden van Lionsclub Purmerend Whereland organiseren ook dit jaar een kerstbomenactie voor het goede doel. Dit keer in samenwerking met Lionsclub Purmerend Marktstaede. Met de opbrengst hoopt men een flinke bijdrage te leveren aan de aanschaf van een nieuwe duofiets met trapondersteuning voor zorginstelling/verpleeghuis Molentocht in Purmerend.

Door mee te rijden op een duofiets kunnen ouderen die niet meer zelfstandig fietsen toch buiten komen en genieten van de omgeving. Dat is voor alle betrokkenen een mooie en goede manier om fit en gezond te blijven. De lionclubs open dat zoveel mogelijk mensen helpen door een kerstboom te bestellen. “Het is bovendien een gemakkelijke en veilige manier, zeker in deze onzekere tijden door Corona. Want we houden altijd de anderhalve meter in acht”, aldus een woordvoerder.

De prijzen van de kerstbomen variëren -afhankelijk van de grootte- van € 35,- tot € 60,-. Bestellen kan telefonisch of per mail en via betaling vooraf worden afgerekend. “Zo ontstaat er geen gedoe en blijft het gezondheidsrisico uiterst klein.” Het bezorgen gebeurt vanaf 11 december. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Het is ( beperkt) mogelijk om telefonisch speciale afspraken te maken over een levering. Meerdere bomen bestellen mag natuurlijk ook. “We hopen dit jaar weer veel mensen blij kunnen maken met een mooie boom en de bewoners van Molentocht naderhand blij kunnen maken met een duofiets.”

Bestellen kan telefonisch via 06 53 62 41 21 of per mail naar Lionskerstbomen@live.nl Betalen vooraf op bankrekeningnummer NL25 RABO 0354137875 t.n.v. Lionsclub Purmerend Whereland. Wilt U geen boom, maar wel de actie ondersteunen, doneer dan een bedrag.